Sari la conținut

Reclamatie destroyer3241


ChampZewRege

Postări Recomandate

Salutari ! pe harta de_nuke prima runda in jurul orei 22:05 in prima runda am intrebat de jaxi unde e , acest domn mi a oferit mute pentru ca am "spamat chat ul " intreband de jaxi 

s a primit un gag de 5 minute fara niciun motiv .. as dori sa se ia masuri asupra staffului plus ca nu este prima oara cand acest domn actioneaza in genul acesta . si ar trebui sa se discute mai multi membri staff despre cum sa admineze server ul .. uni exagereaza foarte mult si sunt dezamagit , mai ales ca am facut si eu parte din aceasta comunitate . 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut @ChampZewRege, aici este categoria pentru reclamații FIRE.CSGO.RO. Dacă vrei să faci o reclamație pentru un membru Staff de pe GO.USP.RO, atunci îți las aici link către categoria reclamații GO.USP.RO (https://usp.ro/forum/forum/42-go-reclamații/) + modelul corect de reclamație pentru server-ul GO.USP.RO .

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar, te-ai repetat de 3 ori intr-o singura runda spunand ca e un jucator afk si posibil de acea sa fi primit gag pentru spam.

O sa discut cu adminul in cauza sa nu se mai repete, data viitoare va primi warn.

 

Intrebarea mea pentru tine, @ChampZewRege este de ce ai 2 conturi pe forum? Cred ca stii ca nu e voie si stii deja sa intri pe Discord/Steam si sa ma contactezi pe mine sau pe ceilalti membri din staff pentru a rezolva problema. In continuare vei suporta si tu consecintele daca nu vei respecta regulamentul comunitatii.

 

:tc:

  • Like 1

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.