Sari la conținut

STAMINA PLEACA DIN ECHIPA NOUNS


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                   __IvJXeDLELrICtfG27pPl.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=d74ce864b1a48cfc83805d75ecca7e23

 

 

 

Nouns a anunțat plecarea lui Bobby „⁠stamina⁠” Eitrem, punând capăt celui de-al doilea pasaj al tânărului de 24 de ani cu organizația care a durat puțin peste o lună.

Rezistența și-a desfășurat anterior meseria pentru Nouns timp de trei luni, din decembrie până în februarie, timp în care echipa a avut un succes limitat, deoarece a ratat calificarea pentru ESL Pro League Season 17 și IEM Rio. La întoarcerea în echipă, a călătorit cu ei în Europa pentru un bootcamp cu Eric „⁠adreN⁠” Hoag și a luat parte la CCT 2023 Online Finals 2, unde au înregistrat o victorie în fața lui Sojoga și au pierdut în fața Apeks și Bad News Eagles. Plecarea rezistenței îl lasă pe Nouns fără un lider în joc și AWPer, el înlocuind ultimul rol datorită înlocuirii lui David „⁠cinic⁠” Polster, după ce a fost eliberat din echipă într-o mișcare bruscă în iunie. Nouns au o perioadă limitată de timp pentru a finaliza un înlocuitor pentru rezistență, deoarece sunt programate să joace în ESL Challenger League Season 46, care începe pe 15 august, și au fost, de asemenea, invitați direct să concureze în calificarea închisă IEM Syndey NA, care se desfășoară de la 24-25 august.

 

În prezent echipa Nouns este:

 

United StatesBrendan "⁠Bwills⁠" Williams
United StatesCarson "⁠nosraC⁠" O'Reilly
United StatesChristopher "⁠cJ⁠" Jones
MexicoEdgar "⁠MarKE⁠" Maldonado

 

CanadaKory "⁠SEMPHIS⁠" Friesen (coach)

 

 

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.