Sari la conținut

CU 1WIN, KNASIGT, LISTA PENTRU IEM SYDNEY EUROPE, DEVINE COMPLETA


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                    hEkZesYP0sjXVL1_IMPqXn.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=b0ee9e8b67bd5bd0a0d4f5422f169d65

 

 

 

Lista de echipe de calificare închisă a IEM Sydney Europe este stabilită după ce 1WIN și knasigT au triumfat în a doua calificare deschisă din regiune, învingând Zen și, respectiv, ThunderFlash, pentru a lua cele două locuri finale puse în joc. 1WIN și knasigT — o echipă formată din fostul pușcășor Young Ninjas Oliver „⁠debo⁠” Hallel și Aleksandar „⁠jayzaR⁠” Zarkovic și Victor „⁠virree⁠” Bäckström, anterior membru 9INE, se alătură BetBoom și Victory Zigzag în pozițiile de calificare închise. două calificative europene deschise, în timp ce Apeks, 9INE, Ninjas in Pyjamas și OG au primit invitații directe de la organizatorul turneului. Calea lui 1WIN către un loc în calificarea închisă a fost relativ simplă, rușii bucurându-se de un pai Ro16 după ce Eternal Fire a pierdut meciul din cauza unui conflict de programare cu Thunderpick World Championship Europe Series 1. De acolo, Kirill „⁠Boombl4⁠” Mikhailov și compania a trimis Anonymo înainte de a doborî confortabil Zen într-o serie rapidă de două hărți pentru a face un pas mai aproape de un loc la IEM Sydney. knasigT, pe de altă parte, au fost pachetul surpriză al evenimentului. Suedezii nu au reușit să treacă de turul de 256 în prima calificare deschisă, dar de data aceasta au înălțat situația, în timp ce au valsat cu ușurință în a doua zi de joc, singurul lor test fiind în timpul unei victorii în prelungiri împotriva FURIA. De acolo, echipa suedeză l-a depășit pe SHAPITO, a eliminat formația zvonită 00NATION cu Florian "⁠syrsoN⁠" Rische și Jon "⁠JDC⁠" de Castro și a jucat sub eticheta QM, înainte de a învinge ThunderFlash într-un ciocan confortabil pe două hărți. pentru a-și asigura participarea la calificarea închisă IEM Sydney. Pe de altă parte, mai multe nume de profil au zguduit în calificarea deschisă și, ulterior, vor trebui să urmărească IEM Sydney de pe margine. Zen a făcut o cursă de ridicare a sprâncenelor pentru a elimina Sprout și Movistar Riders din luptă înainte de a cădea la obstacolul final. Între timp, Virtus.pro, care a câștigat recent o zi de plată de 100.000 USD după ce a câștigat CCT Online Finals 2, a fost umilit după ce a fost trimis la pachet în sferturile de finală după o înfrângere cu 12-16 în fața ThunderFlash.

 

Lista completă a echipelor pentru calificarea la IEM Sydney Europe este următoarea:

 

EuropeApeks                                SwedenNinjas in Pyjamas
Poland9INE                                   EuropeOG

EuropeVictory Zigzag            RussiaBetBoom
SwedenknasigT                            Russia1WIN

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.