Sari la conținut

BIG, MOUZ SE CALIFICA PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL THUNDERPICK


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                   1l346aNAKLRJD_rBybSc8E.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=60115af2ce63985afcc0922e2ab0926f

 

 

BIG și MOUZ și-au asigurat locuri la Campionatul Mondial Thunderpick, evenimentul online care se va desfășura în perioada 27 octombrie-5 noiembrie și va avea un fond de premii de 500.000 USD, după ce au garantat primii doi clasați în calificarea Thunderpick Europe Series 1. Cu toate acestea, germanii și trupa internațională vor lua în continuare pe server pentru ultima oară într-o mare finală duminică la ora 17:00, câștigătorul luând acasă dreptul de lăudare și premiul de 20.000 de dolari pentru primul loc. BIG s-a bucurat de o cursă relativ simplă prin calificare, primind o invitație direct la playoff înainte de a-i trimite pe Sprout și pe compatrioții lor din ALTERNATE aTTaX să organizeze un meci care trebuie câștigat împotriva Looking4Org. Francezii au trimis opoziție de rang superior în 9INE și Virtus.pro de-a lungul cursei, dar în cele din urmă au căzut în fața germanilor la obstacolul final, după înfrângeri consecutive de 14-16 pe Ancient și Inferno. De asemenea, MOUZ a primit o invitație la playoff-urile din Seria 1 din Europa, unde i-au făcut ușor pe Sampi și 500 în marșul lor către meciul de calificare împotriva Eternal Fire. Turcii au lovit primii cu un scor de 16-5 pe Vertigo, dar Kamil „⁠siuhy⁠” Szkaradek și compania s-au stabilizat pe Overpass și Mirage, unde au triumfat cu scoruri confortabile de 16-8 și, respectiv, 16-2. În schimb, o serie de echipe de renume s-au luptat în special în timpul calificărilor. Apeks au fost trimiși la pachet de ALTERNATE aTTaX, în timp ce Virtus.pro a fost supărat într-o afacere grea, cu prelungiri, de Looking4Org. Alte echipe nereușite includ FURIA, a cărei scădere în formă de la semnarea lui Gabriel „⁠FalleN⁠” Toledo și Marcelo „⁠chelo⁠” Cespedes continuă, și Monte, care a trecut de SINNERS, dar a căzut la Eternal Fire în sferturile de finală. BIG și MOUZ sunt al doilea set de echipe care s-au calificat pentru evenimentul de 500.000 USD, alăturându-se M80 și Wildcard pe foaia echipei după ce cele două liste nord-americane au traversat cu succes calificarea inaugurală a regiunii lor. Acum mai sunt încă 10 locuri de luat pentru Campionatul Mondial Thunderpick. Șase vor fi distribuite prin invitații, alăturându-se Heroic și ENCE pentru a ocoli complet calificările, în timp ce celelalte patru locuri vor fi distribuite prin calificarea finală a Europei și Americii de Nord, fiecare dintre acestea oferind două locuri la turneul online.

 

Lista actuală de echipe pentru Campionatul Mondial Thunderpick este următoarea:

 

DenmarkHeroic                    EuropeENCE
GermanyBIG                           EuropeMOUZ
United StatesM80                         United StatesWildcard

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.