Sari la conținut

AL DOILEA IEM SYDNEY EU ATINGE ZIUA A DOUA; FURIA, ELIMINATĂ. LINEUP TSM ZVONURI


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                              OsPH2MxbYYCb1Qnkf1ECID.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=1a9e267592d2790d1f635e5ee406aa7d

 

 

Cea de-a doua calificare la deschiderea europeană a IEM Sydney a ajuns în optimile de finală, mai multe favorite fiind eliminate în prima zi de competiție. FURIA a aruncat cea mai mare surpriză din rundele de deschidere, deoarece echipa braziliană a suferit eliminare din mâinile echipei mixte suedeze knasigT pentru a-și spori și mai mult problemele de la începutul sezonului. Brazilienii au părăsit IEM Köln în faza Play-In, au fost eliminați cu 500 în Campionatul Mondial Thunderpick 2023 Europa Seria 1 și nu au reușit acum să se califice pentru calificarea închisă IEM Sydney EU în două încercări. Se zvonește formația TSM, care a jucat sub numele ICH, de asemenea, devreme a fost eliminată de echipa mixtă suedeză menționată mai sus, cu Aleksandar "⁠jayzaR⁠" Zarkovic. Proiectul TSM a lovit recent un obstacol, deoarece un raport al lui Blix a declarat că viitorul întregii liste este în pericol din cauza „presupuse încălcări ale acordurilor verbale legate de durata contractului și unele bonusuri”, și că schimbări ar putea fi la orizont. Membrii echipei concurează totuși împreună pentru a încerca să își asigure un loc în evenimentul australian. Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam a confirmat, de asemenea, la HLTV la momentul raportării că nu mai face parte din listă, dar tacticianul francez a rămas să antreneze echipa în calificarea deschisă. Alte nume notabile care au ieșit din calificarea deschisă în prima zi sunt Falcons, Bad News Eagles și BIG, care au pierdut în fața unei echipe mixte cu fosta BIG Academy AWPer Efekan "⁠S3NSEY⁠" Topaloglu. Virtus.pro, 1WIN și Eternal Fire sunt cele trei echipe cu cel mai bine clasat încă în calificare și, prin urmare, sunt favorite pentru a trece la următoarea etapă. Lista raportată a 00NATION, care joacă ca QM, a avansat, de asemenea, cu oameni ca Spirit, Movistar Riders și Sprout alăturându-le în ultimele 16.

 

                                                                           ⇩

                                                                       IEM Sydney 2023 Europe Open Qualifier 2

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.