Sari la conținut

VIRTUS.PRO ÎNFRÂNGE ECHIPA SPIRIT PENTRU A CÂȘTIGA FINALELE CCT ONLINE 2


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                 39WcQYGEl93BLr4Q1keETK.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=9b3c4b74c552049c7ddd4bd2d2756f44

 

 

 

Virtus.pro a câștigat CCT 2023 Online Finals 2 și și-a asigurat premiul în bani pentru primul loc în valoare de 100.000 de dolari, după ce a câștigat cu 2-0 asupra Spiritului, atrăgând primul sânge pe Overpass (16-11) înainte de a încheia seria într-o afacere de prelungiri. pe Vertigo (19-16) după ce și-a revenit notabil din deficitele de 5-10 și 11-15 de pe hartă. Virtus.pro s-a bucurat de o cale relativ dificilă către marea finală, trebuind să treacă de oameni ca Apeks și OG înainte de a se confrunta cu Spirit în finala superioară a turneului, unde Leonid „⁠chopper⁠” Vishnyakov și compania au domnit inițial suprem pentru a trimite campionii IEM Rio Major până în clasa inferioară. Oricum, trupele lui Dzhami „⁠Jame⁠” Ali au trecut pe lângă Aurora în finala de consolidare și au avut mult mai mult control în timpul meciului lor de decizie pentru titlu. Virtus.pro a avut un plan clar în minte atunci când a venit să se ocupe de Danil „⁠donk⁠” Kryshkovets, împiedicând Spirit să se poată baza pe minunea lor de 16 ani, în timp ce echipa și-a menținut calmul de mai multe ori pe Vertigo , chiar și a renunțat la patru puncte pe hartă în marșul lor către victorie în prelungiri. Victoria echipei Virtus.pro este a treia victorie consecutivă în turneu, echipa majoritară rusă triumfând anterior la ESL Challenger Katowice și la FiReLEAGUE Battle în iunie și iulie. De asemenea, acționează ca a doua victorie, în timp ce îi oferă pe Alexey "⁠Qikert⁠" Golubev și Nikolay "⁠mir⁠" Bityukov în lista lor de start, dintre care primul se află în prezent pe lista de transferuri a organizației și a acționat ca înlocuitor pentru David "⁠ n0rb3r7⁠" Danielyan, care este scos din cauza unei accidentări. Victoria va servi, de asemenea, ca un stimulent al încrederii pentru Virtus.pro înaintea viitoarei runde a rușilor prin Gamers8, lupta cu eliminație simplă, de un milion de dolari, care va fi lansată la Riad, Arabia Saudită, în perioada 16-20 august, cu echipa. se pregătesc să blocheze claxoanele cu FaZe în meciul lor de deschidere. În altă parte, o serie de nume de mare profil au zguduit în campaniile lor prin grupa de 16 echipe, printre care șeful Apeks. Semifinaliștii BLAST.tv Paris Major, care l-au semnat pe Aleksandar „⁠CacaNito⁠” Kjulukoski ca înlocuitor al lui Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius, legat de Natus Vincere, în pauza turneului, au ieșit din competiția de 200.000 de dolari pe locul 9-12. in urma pierderilor fata de Virtus.pro si, mai surprinzator, SINNERS. Alte echipe notabile care au zbuciumat au fost Into the Breach, care au rămas încă patru jucători după decizia lor bruscă de a se despărți de Adam „⁠NEOFRAG⁠” Zouhar pe 3 august și OG, care nu au putut să treacă de SAW în brațul inferior. și în cele din urmă a renunțat la turneu pe locul 5-6.

 

 

                                                                                                                                                                                               

                                                               Spirit VS Virtus.pro

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp blocat , deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.