Sari la conținut

VALVE TO END TEAM AND TOURNAMENT ORGANIZER PARTNERSHIPS STARTING IN 2025


jaxi_usp

Postări Recomandate

Valve a anunțat trei măsuri care vor limita relațiile de afaceri dintre echipe și organizatorii de turnee, punând efectiv capăt ligilor și turneelor cu echipele partenere.

ESL și BLAST, cei mai mari doi operatori din Counter-Strike, ambii și-au configurat circuitele cu echipe cărora li se înmânează invitații direct la turnee și împart veniturile. Acest lucru a fost în mare parte împotriva etosului istoric al jocului, care s-a bazat pe o mulțime de organizatori de turnee care organizează evenimente pentru un teren deschis de echipe și au plătit cu fonduri de premiere. Acum, Valve se întoarce la rădăcini prin redeschiderea terenului și forțând operatorii de turnee fie să invite echipe pe baza propriului sistem de clasare al Valve, fie prin organizarea de calificări deschise.

 

Cele trei reguli pe care Valve le-a anunțat pe scară largă în timp ce încă lucrează la detalii mai fine sunt:

  

     -Organizatorii turneelor nu vor mai avea relații de afaceri unice sau alte conflicte de interese cu echipele care participă la evenimentele lor.

     -Invitațiile la toate turneele vor folosi sistemul nostru de clasare (detaliat aici) sau vor fi determinate în alt mod de calificările deschise.

     -Orice compensație pentru echipele participante – fondul de premiere sau de altă natură – va fi făcută publică și va fi determinată de criterii obiective care pot fi inspectate de comunitate.

 

Compania de software nord-americană a dat echipelor și organizatorilor de turnee cu angajamente existente pe termen lung timp pentru a redirecționa nava, iar un moratoriu asupra noilor reguli este în vigoare până în 2025. Anunțul Valve poate fi citit integral aici. ESL și BLAST și-au trimis propriile anunțuri după Valve, afirmând că vor rămâne în CS în noile condiții și că turneele lor vor fi pline cu echipe fie din clasamentul Valve, fie din calificative deschise.

 

 

 

Ulrich Schulze, vicepreședintele ESL FACEIT Group pentru Ecosisteme de jocuri, a spus, de asemenea, că modelul de distribuire a veniturilor ESL va merge de la echipele selectate la toate echipele care participă la evenimentele lor.

 

 

           

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.