Sari la conținut

LIQUID-ENCE, NAVI-FURIA HEADLINE GAMERS8 OPENING MATCHES


jaxi_usp

Postări Recomandate

Gamers8 a anunțat runda de deschidere a confruntărilor și intervalul pentru turneul său de 1.000.000 de dolari care se va desfășura în perioada 14-20 august la Riad, Arabia Saudită. Evenimentul include 14 dintre primele 20 de echipe din lume, inclusiv opt dintre primele zece, și va folosi o categorie cu eliminație simplă, cel mai bun din trei, pentru a-și determina campionul. Printre cele mai tentante meciuri de deschidere se numără meciurile dintre Liquid și ENCE, FaZe și Virtus.pro și FURIA și Natus Vincere. Între timp, primele cap de serie ale turneului, Heroic și Vitality, au fost extrase împotriva celor două echipe cel mai jos clasate prezente, Falcons și MIBR. Jumătatea inferioară a grupului este în mod deosebit stivuită, prezentând trei dintre primele patru echipe din lume și include toate FaZe, G2, Natus Vincere, FURIA și Vitality.

 

Paranteza completă poate fi găsită pe pagina noastră de eveniment, iar runda de deschidere a jocurilor este după cum urmează:

 

DenmarkHeroic vs.EuropeFalcons
EuropeApeks vs.EuropeGamerLegion
RussiaCloud9 vs.Europefnatic
EuropeLiquid vs.EuropeENCE
EuropeFaZe vs.RussiaVirtus.pro
EuropeG2 vs.Poland9INE
EuropeNatus Vincere vs.BrazilFURIA
EuropeVitality vs.BrazilMIBR

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.