Sari la conținut

9INE KNOCK LIQUID OUT OF IEM COLOGNE


jaxi_usp

Postări Recomandate

    Cu o victorie cu 2-1 în fața lui Liquid, 9INE a avansat în faza grupelor IEM Köln și a eliminat din turneu echipa condusă de Mareks „⁠YEKINDAR⁠” Gaļinskis.

    Polonezii răsuflă uşuraţi după un drum dificil prin etapa Play-in. Au fost una dintre puținele echipe care nu au făcut schimbări în pauză și au jucat trei liste noi pe drumul către grupe, învingând-o pe OG în prelungiri, pierzând o serie convingătoare în fața fnatic și învingând Liquid în do-or-die. Meci.

    Seria finală nu ar fi putut arăta mai mult ca o afacere tipică 9INE, deoarece au pierdut Ancient - o hartă pe care polonezii au întrerupt în cele din urmă o serie lungă de pierderi în urmă cu câteva luni, dar încă se luptă - și au câștigat harta de acasă Vertigo.

    Pentru a-și câștiga locul în faza grupelor, ei au revenit dintr-un început dificil la Overpass, după ce au coborât cu 2-6 mai devreme și la fel și în a doua repriză, unde au scăzut cu 8-12 și au continuat să domine Liquid în ultimele opt runde. 

    YEKINDAR și compania vor reveni acum la planșa de desen după un pachet mixt de rezultate în primele două turnee cu noii veniți Robert "⁠Patsi⁠" Isyanov și Aleks "⁠Rainwaker⁠" Petrov și cu letonul la cârmă.

    Debutul lui Liquid la BLAST Premier Fall Groups a început bine cu victorii asupra G2 și FaZe, dar echipa a ratat un loc în Finala de toamnă după pierderi convingătoare în fața FaZe și Astralis în seria în care calificarea era pe linie.

    La Köln au căzut în clasamentul inferior după o altă înfrângere în fața lui Astralis, s-au luptat împotriva unei echipe MARI care juca fără noul lor AWPer Mateusz "⁠mantuu⁠" Wilczewski și nu au putut termina 9INE în ciuda unui avantaj sănătos târziu la Overpass decisiv.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.