Sari la conținut

THEMONGOLZ ELIMINATE LACKLUSTER FURIA FROM IEM COLOGNE


jaxi_usp

Postări Recomandate

    TheMongolz și-au asigurat o victorie supărată împotriva FURIA, învingând noua echipă braziliană într-o aventură cu două hărți. Prima lor bătălie pe Inferno a fost strânsă, echipa mongolă învingând o victorie în prelungiri cu 19-15 înainte de a demola FURIA pe Overpass cu un scor 16-8.

    După ce a învins anterior organizația braziliană în IEM Katowice Play-In în februarie, TheMongolz au repetat isprava la Köln. Sodbayar „Techno⁠” Munkhbold a recunoscut că echipa, numită cu afecțiune „Ucigatorii brazilian” de birou, a atras încredere din triumful lor anterior. "Trăim un pic de deja-vu, este grozav să o facem din nou. Aproape că am pierdut prima hartă, dar, din fericire, mzinho și bLitz sunt eroi".

    Mongolii trec acum în faza grupelor IEM Köln, unde vor spera să-și continue cursul de formă. Ei au eliminat FURIA și In the Breach în Play-In, în timp ce l-au luat pe MOUZ să dubleze prelungiri în înfrângerea de început.

    Pentru FURIA, acesta este un final dezamăgitor al unui debut mult așteptat. Brazilienii au doar o victorie BO1 împotriva lui Grayhound pentru a-și arăta problemele, iar Gabriel „⁠FalleN⁠” Toledo a oferit un interviu sincer după meci despre motivele acestui fapt.     

    „Avem stiluri foarte diferite, așa că încerc să-mi introduc stilul fără a le distruge stilul unic”, a început el. „Aceasta este șansa noastră de a combina două epoci diferite ale CS, care de obicei durează mult timp și suntem împreună de doar 21 de zile".

    Meciul a început pe Inferno, unde am văzut o hartă strâns luptată, dar nu datorită vreunui fel de joc de calitate de la oricare dintre echipe. Mai multe greșeli individuale și de grup în timpul unei reprize haotice au văzut-o pe FURIA renunțând la avantajul inițial, iar valorificarea lui TheMongolz le-a permis să forțeze prelungirile.     

    Odată ajuns acolo, FURIA s-a stricat complet și a pierdut patru runde la rând, Garidmagnai „⁠bLitz⁠” Byambasuren oferind o pulverizare crucială în etapele de moarte ale hărții.

    Echipele au rămas implicate într-un dus-întors care a dus la scorul de 5-5, fără ca nicio echipă să preia controlul asupra jocului și al economiei. După ce s-a adaptat la stilul de joc al brazilienilor, TheMongolz a luat jocul de coarne și a înșirat un incredibil zece reprize la rând pentru a ajunge la punctul de pe hartă, închizând harta fără dificultăți, 16-8. Echipa mongolă s-a calificat astfel în faza grupelor a turneului, adversarii urmând să fie anunțați la finalul Play-In-ului.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.