Sari la conținut

ASTRALIS SECURE IEM COLOGNE GROUP STAGE BERTH OVER APEKS


jaxi_usp

Postări Recomandate

     Astralis și-a câștigat locul în faza grupelor IEM Köln în urma unei victorii cu 2-1 asupra lui Apeks în Play-in-ul turneului, trage primul sânge pe Overpass (16-10), suferind înfrângere pe Anubis (10-16), înainte de a închide lucrurile. scos într-o afacere de prelungiri pe Ancient (19-16).

     Astralis s-a bucurat de o creștere considerabilă a formei de la încheierea pauzei jucătorilor, timp în care i-au semnat pe Victor "⁠Staehr⁠" Staehr și Johannes "⁠b0RUP⁠" Borup și l-au mutat pe Benjamin "⁠blameF⁠" Bremer în conducerea jocului. rol. Danezii s-au calificat pentru prima dată în finala de toamnă BLAST Premier, de 425.000 USD, iar acum au avansat neînvinși la IEM Cologne Play-in, un impuls semnificativ în comparație cu performanța anterioară a formației conduse de Lukas „⁠gla1ve⁠” Rossander înainte de extrasezon.

     Astralis s-a bucurat de un început fierbinte la meciul cel mai bun din trei, cu Nicolai „⁠device⁠” Reedtz și Christian „⁠Buzz⁠” Andersen și-au unit forțele cu 42 de ucideri pentru a-și ține la distanță opoziția europeană și pentru a se asigura că alegerea lor Overpass a fost cea mai bună. alegere corectă. Totuși, Apeks nu s-a răsturnat și, în schimb, a montat o serie impresionantă de T-side - 10 runde câștigate la doar o rundă pierdută - pentru a-și fura alegerea Anubis și a forța o aventură cu trei hărți.

     Acolo, Aleksandar „⁠CacaNito⁠” Kjulukoski a luat viață cu adevărat. Macedoneanul, care a fost adus în fold ca înlocuitor pentru Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius, legat de Natus Vincere, a luminat serverul cu runde de mare impact și un as, dar nici măcar asta nu a fost suficient pentru a opri. în afara înfrângerii. Astralis a găsit formula câștigătoare în timp ce se uita la un deficit de 11-15, exploatând Middle și în cele din urmă obținând victoria în runde suplimentare, 19-16, pentru a trece în faza grupelor IEM Köln.

     Apeks, pe de altă parte, va juca ulterior un meci care trebuie câștigat în brațul inferior pentru a avea șansa de a se alătura danezilor în faza grupelor IEM Köln. Trupele lui Damjan „⁠kyxsan⁠” Stoilkovski se vor alătura serverului vineri de la ora 17:00, unde vor juca câștigătoarea seriei dintre Complexity și OG.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.