Sari la conținut

INTO THE BREACH EXIT IEM COLOGNE PLAY-IN AT THE HANDS OF THEMONGOLZ


jaxi_usp

Postări Recomandate

     TheMongolz i-au eliminat pe In the Breach din IEM Cologne Play-In datorită unei victorii dominante cu 2-0, luând Mirage și Ancient cu 16-8. Usukhbayar „⁠910⁠” Banzragch a oferit puterea de foc pentru a câștiga Mirage, în timp ce Garidmagnai „⁠bLitz⁠” Byambasuren s-a aruncat pe Ancient.

     Acum, TheMongolz progresează într-un meci de calificare, unde se vor confrunta cu învinsul de la Monte vs FURIA.

     O pierdere foarte strânsă în timpul prelungirilor în fața lui MOUZ a deschis contul lui TheMongolz la IEM Köln, dar ei au arătat în acel meci că au avut capacitatea de a fi competitivi în acest Play-In. Ei au revenit cu o victorie convingătoare aici împotriva In the Breach, jucând mai bine atât ca echipă, cât și ca indivizi, și vor fi încrezători că vor putea contesta pentru un loc la evenimentul principal în meciul lor de calificare de vineri.

     În schimb, In the Breach au fost complet depășiți în ambele meciuri pe care le-au jucat la Köln, după o înfrângere cu 5-16 cu Ninjas în pijama, cu o altă înfrângere în fața TheMongolz. AWPer Joey „⁠CRUC1AL⁠” de la Into the Breach, Steusel a declarat după meci într-un interviu difuzat că a simțit că echipa lui nu este pregătită să se ocupe individual de mongoli, spunând „este foarte greu să câștigi runde dacă nu poți ucide oameni. "

     In the Breach au pierdut doi dintre jucătorii care i-au ajutat să facă o alergare supărată în playoff-ul celui mai recent Major în extrasezon și se pare că au cum să se culce în noile adăugări ale lui Adam "⁠NEOFRAG ⁠" Zouhar și Aurimas "⁠Bymas⁠" Pipiras. Thomas „⁠Thomas⁠” Utting a menționat că echipa are câteva „mici ciocniri” cu privire la modul de abordare a jocului într-un interviu care urmează jocului Ninjas in Pyjamas, iar acestea vor trebui rezolvate mai devreme decât mai târziu.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.