Sari la conținut

$10,000 FANTASY SEASON CONTINUES WITH IEM COLOGNE PLAY-IN GAME


jaxi_usp

Postări Recomandate

     Jocul Fantasy al HLTV pentru etapa IEM Cologne Play-in este live înainte de începerea turneului, unde 16 echipe vor juca pentru opt locuri în faza grupelor principale.

     Spre deosebire de jocul BLAST Fall Groups Fantasy, jocul Play-in de la IEM Cologne oferă prețuri ajustate pentru jucători pentru a ține cont de clasamentul echipelor și de potențialul de a trece la etapa următoare. De exemplu, jucătorii lui Liquid au primit creșteri ale prețurilor, Aleks „⁠Rainwaker⁠” Petrov fiind cea mai ieftină opțiune la 206.000 USD, în timp ce valorile anterioare precum Hampus „⁠hampus⁠” chilipirul lui Poser de 153.000 USD au fost corectate.

     Etapa Play-in a IEM Köln va începe cu meciuri cele mai bune din unu în runda de deschidere, care va fi, de asemenea, primul caz în care punctele vor fi afectate după actualizările recente ale Fantasy. Jucătorii vor primi jumătate din numărul de puncte pentru cei mai buni dintre cei trei, comparativ cu cei mai buni dintre trei, reducând impactul jocurilor mai volatile, permițând totuși un avantaj jucătorilor și echipelor bine selectate.

Grupa de dublă eliminare și meciurile de deschidere ale turneului sunt deja cunoscute, așa că alegeți-vă în consecință! Cele patru echipe care rămân neînvinse și se califică în faza grupelor principale (fără a cădea în brațul inferior) vor câștiga o rundă de puncte, care ar putea face o diferență crucială.

     Participanții fanteziei pot conta nu numai pe puncte de sezon, ci și câștigă premii de piele în Liga oficială HLTV x 22BET. Deoarece a trecut un singur joc, poți rămâne competitiv dacă intri acum în sezon. Următoarele premii pentru skin sunt puse la joc în jocul Play-in IEM Cologne:

 

    1. Mănuși Hydra | Smarald (testat pe teren)
    2. Mănuși Hydra | Mangrove (testat pe teren)
    3. Mănuși pentru șofer | Racing Green (testat pe teren)

 

     De asemenea, puteți consulta noua noastră serie, Fantasy Focus, în care Conner „⁠Scrawny⁠” Girvan își evidențiază alegerile de top pentru diferite categorii de jucători în fiecare joc Fantasy, oferă o actualizare a clasamentului celebrităților și dezvăluie pariul său secundar cu Jacob. „⁠Pimp⁠” Winneche pentru sezonul de toamnă.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.