Sari la conținut

NIKO MASTERCLASS FENDS OFF EG


jaxi_usp

Postări Recomandate

     G2 a trebuit să aprofundeze pentru a găsi puterea necesară pentru a elimina o performanță puternică a lui Evil Geniuses, câștigând Inferno (16-7) și Mirage (19-15), ambele părți ale unei înfrângeri pe Nuke (13-16). G2 se va confrunta cu Natus Vincere duminică la 19:30 pentru un loc în Royal Arena.

     Rasmus „⁠HooXi⁠” Nielsen a vorbit la difuzare după rezultat, afirmând că, în ciuda faptului că s-a descurcat bine cu Nuke la antrenament, atunci când G2 a jucat-o în oficiali, a simțit că s-a lovit „de un zid de rupere”. El a continuat opinând că apropierea seriei s-a datorat mai degrabă a jocului slab G2, decât a jocului Evil Geniuses bine.

G2 a dezamăgit complet la BLAST Fall Groups, intrând în eveniment ca una dintre puținele echipe care nu au făcut schimbări în extrasezon. În loc să lovească la sol, ei s-au luptat, pierzând în fața unei game Liquid reînnoite și fiind trimiși confortabil de FaZe.

Consensul general a fost că G2 va trece peste Evil Geniuses în acest meci și, în ciuda unei performanțe imense a NiKo, s-au trezit în schimb.
     Aproape supărat de cei defavorizați, NiKo a vorbit despre dorința de a construi încredere înaintea IEM Köln, dar este posibil ca G2 să-și fi avut încrederea afectată de acest joc.

În schimb, aceasta a fost o performanță extraordinar de impresionantă a lui Evil Geniuses, mai ales având în vedere cât de depășiți au fost în primele etape ale Inferno. Nord-americanii și-au revenit magnific pentru a fura selecția adversarului lor de Nuke cu o performanță puternică și au fost confortabil partea mai bună pentru o mare parte din Mirage.

      Primele zile ale acestei iterații a lui Evil Geniuses au fost cele mai promițătoare dintre orice gamă recentă, iar performanța lor aici va servi doar la consolidarea acestui fapt.

      Evil Geniuses s-au trezit complet depășiți pe propria lor alegere pe hartă a lui Inferno, nord-americanii începând cu partea T și zbuciindu-se rău. G2 a dominat complet rundă după rundă cu ușurință, astfel încât Ilya „⁠m0NESY⁠” Osipov nu a murit, iar Jeorge „⁠Jeorge⁠” Endicott nu a fost ucis până în runda a 11-a. O rafală târzie de runde Evil Geniuses a făcut ca scorul la pauză să fie respectabil, dar după ce G2 a câștigat pistolul din a doua repriză, rezultatul a fost o concluzie inevitabil, iar echipa europeană a încheiat în mod corespunzător o victorie cuprinzătoare cu 16-7.

      Pe selecția de hărți Nuke de la G2, Evil Geniuses au reușit să-și găsească locul mult mai devreme decât pe prima hartă. Începând din apărare, echipa NA și-a revenit dintr-un start cu 1-4 pentru a lua conducerea devreme, subțiind efectiv numerele lui G2 atunci când au încercat să preia controlul hărții și strângându-se atunci când a apărut nevoia. Chiar și atunci când G2 a fabricat scenarii câștigabile, le-a risipit adesea, așa că echipa europeană a încheiat repriza cu doar cinci runde ofensive în numele lor.

O victorie cu pistolul T-side și o conversie i-au pus pe Evil Geniuses în poziție de prim rang pentru a câștiga harta, dar odată ce G2 a luat armele, au început să se întoarcă în luptă, mulțumită în mare măsură impactului NiKo și averilor îmbunătățite ale lui HooXi după un joc nefericit până în acest moment. Evil Geniuses a rămas competitiv chiar și în înfrângeri în runde și, în cele din urmă, G2 a încercat o situație de 4v2 pentru a permite echipei underdog să ajungă la punct și în cele din urmă să asigure o victorie cu 16-13.

     O ceartă dus-întors a dat startul hotărârii Mirage, echipele schimbând runde de cumpărare forțată până când un NiKo 4k a pus G2 în frunte. Evil Geniuses a răspuns imediat când au luat armele, iar nord-americanii au început să preia controlul asupra jocului datorită distrugerii economiei lui G2, Timothy „⁠autimatic⁠” Ta în special prosperă. Abia târziu în repriză, G2 s-a trezit, exploatând un loc de bombă A aparent slab, iar partea europeană a strâns șapte runde înainte de ultima jumătate a seriei.

Evil Geniuses și-a câștigat pistolul T și a spulberat o cumpărare forțată pentru a pune G2 în apă fierbinte, dar echipa europeană a reușit să fure o victorie la un eco complet pentru a evita dezastrul complet.

      Odată ce Evil Geniuses și-a luat economia sub control, ei au preluat controlul asupra reprizei, marșând până la 15-10 cu executări zgomotoase și unele fragging puternice de la Colby "⁠Walco⁠" Walsh. NiKo a avut încă suficient în rezervor pentru a-l ridica pe G2 până la 15-15 împotriva șanselor, forțând prelungiri.

      Presiunea prelungirilor a părut să-l trezească pe G2, deoarece au fost mult mai puternici decât în regulament, completând două reluări pentru a-și deschide contul în OT. După o repriză de 3-0 CT, rezultatul părea înființat în piatră, iar G2 a continuat să sigileze afacerea curat, 19-15.
 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.