Sari la conținut

CLOUD9 confirm Electronic and Perfecto signings


jaxi_usp

Postări Recomandate

    Fostul duo Natus Vincere îi înlocuiește pe Vladislav „⁠nafany⁠” Gorșkov și Timur „⁠buster⁠” Tulepov pe lista majorității ruse.

Cloud9 a anunțat semnările de succes ale lui Denis „⁠electroNic⁠” Sharipov și Ilya „⁠Perfecto⁠” Zalutskiy de la Natus Vincere.

Duo-ul și-a găsit rapid o nouă casă după ce a părăsit lista activă a NAVI în extrasezon, când organizația și-a anunțat trecerea către o listă internațională prin semnarea lui Aleksi „⁠Aleksib⁠” Virolainen, Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius și Mihai. „IM⁠” Ivan.

    ElectroNic vine în Cloud9 pentru a prelua frâiele conducerii de la nafany, care acum se desparte de echipa pe care a condus-o încă de la înființarea nucleului sub Gambit Youngsters în 2019.

    ElectroNic a preluat pentru prima dată rolul de lider în joc în NAVI în 2022, după ce organizația l-a îndepărtat pe Kirill „⁠Boombl4⁠” Mikhailov. Deși statisticile sale individuale au scăzut ușor după ce și-a asumat această nouă responsabilitate, el și-a menținut un nivel puternic cu un rating remarcabil de 1,11 în 2023, plasându-l pe locul al doilea după coechipierul său superstar Oleksandr "⁠s1mple⁠" Kostyliev.

    Perfecto se alătură echipei ruse ca înlocuitor al lui Buster, care a petrecut doar șase luni cu echipa după ce i-a luat locul lui Timofey „⁠interz⁠” Yakushin în formație la începutul anului. 

    Perfecto și-a văzut și rolul din Natus Vincere schimbându-se în ultima vreme. În urma adăugării lui Andrii „⁠npl⁠” Kukharskyi în roster, tânărul de 23 de ani a preluat diferite poziții pentru a se adapta dinamicii echipei. În ciuda dificultăților lui Natus Vincere din ultimele luni, el a arătat un nivel individual solid și a avut o medie constantă de 1,02 pe parcursul anului 2023.

 

https://twitter.com/strikerhltvorg

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în CLOUD9 confirm Electronic and Perfecto signings
  • jaxi_usp a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.