Sari la conținut

Cele mai bune aruncări de fum Counter-Strike 2 pentru Dust 2 — învață aceste linii !


jaxi_usp

Postări Recomandate

    Dacă doriți să jucați Counter-Strike 2 , atunci veți dori să știți cum să utilizați cel mai bine noile mecanici, în special fumurile.

    Una dintre cele mai mari schimbări în următoarea iterație a popularului shooter la persoana întâi este grenadele de fum volumetrice. Datorită fumului care înflorește diferit și datorită ajustărilor hărții, grenadele trebuie aruncate diferit.

    Din fericire pentru noi, un fost profesionist din Counter-Strike a împărtășit ceea ce el consideră că sunt aruncările de fum esențiale pentru Dust 2 în CS2. 

    Fostul jucător profesionist maghiar de Counter-Strike Balázs „KODIAK” Török a lansat un videoclip care prezintă toate fumurile pe care trebuie să le știi pentru versiunea actualizată a Dust 2.

    KODIAK a jucat pentru KO și Face of Power în Counter-Strike 1.6, înainte de a trece în lista Ancients pentru Source și a început CS:GO.

    În videoclip, el explică cum să faci unul dintre cele mai importante fumuri de pe hartă, fumul din mijlocul ușilor. În CS:GO, acest fum ar fi în schimb fumul „xbox”, cu toate acestea, datorită noii înfloriri, un fum din mijlocul ușii va acoperi acum și orice jucător care se deplasează pe catwalk.

    Acest fum funcționează pentru a bloca linia vizuală a oricărui apărător către podium sau A scurt. Preluarea controlului asupra benzilor de intrare în mijloc sau a mai multor benzi la un site este importantă pe orice hartă.

    Al doilea fum acoperit este fumul apărător din mijloc. Acest fum vă permite să împingeți din ușile duble și în partea de apărare a mijlocului.

    Acesta este cel mai adesea folosit pentru a se angaja sau a falsifica un joc de la mijlocul la B. Având în vedere coridorul îngust pe care tunelurile B îl oferă pentru a intra în site, împărțirea acestuia este adesea cel mai bun joc. Pentru asta, vei dori să știi această aruncare de fum. 

    În cele din urmă, trece peste modul corect de a arunca fumul lung în cruce A. Acest fum blochează vederea oricui se află pe podiumul lateral A, precum și apărătorii. Dacă sunt aruncați corect, jucătorii vor putea împinge în sus O rampă fără ochii apărătorilor.

   Merită să ne amintim că în CS2, jucătorii pot arunca grenade HE în flori de fum pentru a le face să dispară pentru scurt timp. În plus, jucătorii inamici vor trimite, cel mai probabil, fumurile cu gloanțe, așa că asigurați-vă că aveți grijă la gloanțe rătăcite. 

 

 

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în Cele mai bune aruncări de fum Counter-Strike 2 pentru Dust 2 — învață aceste linii !
  • jaxi_usp a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.