Sari la conținut

Reclamatie 777 si fervecs


b4n

Postări Recomandate

Nick: ban
Nick admin: 777 si fervecs
Steam Profile Admin:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199278443191/  si https://steamcommunity.com/id/777mmg/
Data și ora evenimentului: - 
Harta: de_vertigo
Scor: toata harta 
Detalii: Adminii 777 si fervecs dau dovada de a fii niste copii, unul vrea sa se afirme cu fapte si dosare, celalalt vrea sa fie bagat in seama, in video-uri se vede cum 777 este "superior" si zice la un moment dat "facem cum vreau eu" (in regulament scrie ca adminii/playerii nu au voie sa se dea superiori celorlalti) apoi sunt amenintat ca voi primi ban, mute si gag pentru ca il tin pe fervecs la mute pe joc (777 si fervecs erau in aceeasi echipa cu mine si fervecs dorea sa-mi spuna ceva, eu le-am spus respectuos ca nu o sa-i dau unmute, si au inceput sa ma ameninte, 777 putea lejer sa-mi transmita ce voia de fapt fervecs sa spuna) + adminul "777" foloseste un lbj neadecvat fara sa-si dea mute . La un moment dat, 777 zice ca nu e cu fervecs pe voice, dar inainte cu 5 secunde mi-a zis sa-i dau unmute ca altfel imi da ban :))))


Dovezi: 


Alte precizări: stiu ca toata lumea ma vede ca pe un om rau, dar am recunoscut tot timpul ca intru pe server sa trollez si sa fac caterinca, ei o iau mult prea in serios, si cred ca suntem intr-o institutie sau ceva. In video-uri se vede de fapt cine provoaca si cine este cel "rau".
ADAUGARE : Ei au vorbit nonstop 20 de runde cand puteau frumos sa ma cheme pe discord, daca faceam eu asta cu un prieten, eram sanctionati cu mute pt "spam mic" 

Editat de b4n
adaugare
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parca cearta a inceput de pe cache.Am auzit si eu cateva vorbe pe vertigo ca eram spec pe cineva.Cel mai probabil ai inceput tu sa il iei putin la misto pe 777 si acesta s-a cam enervat (doar imi dau cu parerea aici). Din ce am auzit eu cand eram spec nimeni nu a zis ceva care se penalizeaza conform regulamentului,doar ca ambii vorbeati mult prea mult.Cat despre dovezile tale,s-a observat clar o atitudine de superioritate pe care 777 a avut-o fata de tine.Acum nu stim de la ce ati inceput cearta.Cei 2 admini ar fi procedat corect daca te sanctionau direct,fara sa mai discute.Acum asteptam si punctul lor de vedere si al celorlalti admini.

Editat de Șubz
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adaugare : Fervecs a injurat pe de_cache , ulterior sa-si dea mute 1 MINUT motiv "lbj" , unde in regulament scrie : "Avertizare verbala, apoi gag 3-5min [...]" dar nu cred ca e nevoie sa avertizeze verbal cineva un grad atat de mare.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ban , sa fiu sincer cu tine . Eu pt toata disucita de aseara imi asum warn-u sau ce vr Angry sa-mi dea , dar nu cred ca acum brusc ai inceput tu sa fii ala bun de pe server , de reclama cand cine te trage la raspundere . Aduti aminte de ce am intervenit , din cauza fapt-ului ca ai inceput sa-ti bati joc de playerii de pe server , iar apoi ai fost tare-n gura cu mine si nu permit la nimeni . Ti-am zis ca o sa-mi dau mute doar daca mi-ai fii raspuns la ceea ce te intrebasem dar tu evita si la aia de zici tu cu dosare , tu m-ai intrebat si ti am raspuns . Nu ma dau mare n fata la un copil , care injura femei si faci gura mare la toti copiii de pe server. Aseara l-ai chemat pe Jay , ca sa-ti tina apararea dar a vazut omul ca avem dreptate . Nu mai pune pe YT doar ce-ti place sa vezi si auzi , Angry are la dispoizitie toate demo-urile si se poate uita exact sa vada cand te luai de lume . so that's it

 

  • Like 1
Citat

Signed By مارياني777 
 

•⠀ Social: https://linktr.ee/D3VILL

•⠀ Discord https://discord.gg/zY9MWhzRDs





 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stimate domn ban nu stiu exact ce ai fi vazut tu pe cache sau auzit dar eu unu nu am injurat pe nimeni pe cache ba din contra tu  si cu adrian bealeaua ati luat o/luat pe andreea/andrei peste picior cu toate glumele voastre de misogini si eu am intervenit ce doreai sa fac acolo si pe vertigo eu te rugasem frumos sa mi dai unmute sa vb cu tine dar nu ai binevoit iar Marian nu te a amenintat cu nimic tu mereu injuri si ameninti staffu 

 

Editat de Fervecs

spacer.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu intrii pe server la noi,doar ca sa iti bati joc de primu care iti iese in cale...  si te am vazut,si auzit de atatea ori si eu.. dar la momentu respectiv nu faceam parte din echipa administrativa. ti-am spus frumos sa nu mai faci d astea ca nu castigi nimic, si na e de prost gust ... ,si mi-ai zis citez : taci in mortii tai ... 

 

daca noi , venim sa luam masuri in ceea ce consta situatia actuala,tot tu vii si faci reclamatie??? 

 

mai ales,ca in unul din videouri ai spus citez : ''ia uite cum ii fac cateii mei, asa , asa hai '' . 

 

nu iti suna ceva ciudat ??? sau pur si simplu esti nesimtit...

 

parerea mea este ca meriti ban permanent , pentru troll , si injurii adresate echipei administrative , dupa mai multe mini sactiuni adresate tie.  

 

faptul ca la un moment dat administratorul te-a injurat asa de tare incat te-ai simtit jignit, este pentru ca probabil , l-ai impins la maximul limitelor ??? crezi ca esti mai interesant? sau destept ? daca faci mizerii d astea? 

 

ramane sa vedem ce decizie se v-a lua ... 

  • Love 1

Semnaturi Petitie | Logos, Social change, Vehicle logos  

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:contra: 

 

Salut b4n, tot timpul când te văd pe server, cauți ceartă, ori cu membrii Staff-ului, ori cu playeri de pe server. Eu nu te înțeleg deloc când faci asta, cu ce te ajută, că până la urmă tot la sancțiuni ajungi și tot tu ieși în pierdere. Aici Adminul 777 a folosit un limbaj cam neadecvat față de tine, dar asta nu mai din cauză că tu l-ai stârnit, iar referitor la Fervecs, el nu te-a amenințat cu Ban, deoarece m-am uitat pe demo și nu am auzit să zică așa ceva.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

12 hours ago, b4n said:

Fervecs a injurat pe de_cache , ulterior sa-si dea mute 1 MINUT motiv "lbj"

Dubios e ca am verificat demo-ul si n-am vazut/auzit nimic. Nici ca a injurat nici sa fii vazut ca si-a dat mute. Nici in log-uri nu apare mute-ul.

 

Multumim de reclamatie, adminii 777 si fervecs vor primi warn 1/2.

 

Apropo, nu e obligat jucatorul sa va scoata de la mute, daca nu va aude vocal, aveti posibilitatea de a trimite mesaje text pe chat, daca va ignora este problema jucatorului.

 

Pentru celelalte probleme psihice pe care le mai ai si faptul ca negi ceea ce spui, e uluitor ca inca te mai poti descurca zi de zi.

Pentru ca in continuare, vei primi ban permanent pe serverele oficiale ale comunitatii USP.RO.

 

:tc:

  • Like 1
  • Love 1

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.