Sari la conținut

PGL va organiza primul Major de Counter-Strike 2 in Copenhaga


Flame

Postări Recomandate

pgl-major-copenhagen.jpg


Turneul va avea loc in perioada 17-31 martie 2024, in capitala Danemarcei, Copenhaga. Royal Arena, care a gazduit mai multe turnee BLAST incepand din 2017, a fost ales ca loc de desfasurare. Anuntul vine dupa ce saptamana trecuta a fost dezvaluit succesorul lui CS:GO — Counter-Strike 2, si a inceput faza de testare limitata, care va dura pana la lansarea oficiala a noului joc, asteptata in vara.

Turneul de la Copenhaga va fi primul turneu Major care va avea loc dupa BLAST.tv Paris Major, care se va desfasura in perioada 8-21 mai. Valve a dezvaluit vineri ca nu va mai exista un al doilea Major in 2023, dar, in ciuda acestui fapt, fondul de premii al turneului va ramane la fel ca de la PGL Major Antwerp — $1,250,000.

Silviu Stroie, CEO-ul PGL, a impartasit ambitia companiei ca primul Major de Counter-Strike 2 sa doboare recordul de audienta din toate timpurile, pe care PGL l-a stabilit la PGL Major Stockholm 2021, cu un varf de audienta simultana de peste 2,7 milioane de spectatori in timpul marii finale dintre Natus Vincere si G2.
"Unul dintre cele mai mari jocuri din toate timpurile marsaluieste spre un alt capitol, iar noi nu am putea fi mai fericiti sa gazduim probabil cel mai important Major al francizei din ultimii ani", a declarat Stroie intr-un comunicat de presa. "Danemarca are o mostenire bogata in sporturi electronice si suntem incantati sa aducem cele mai bune echipe de Counter-Strike din lume la Copenhaga pentru a concura pentru cel mai prestigios titlu al jocului."
 
WIkQKLS.jpg

Royal Arena va gazdui primul Major de Counter-Strike 2

PGL CS2 Major Copenhaga 2024 va fi al patrulea Major la nivel global si al treilea din 2021 incoace, organizat de compania romaneasca PGL si va fi primul Major de Counter-Strike gazduit de Danemarca.

hltv.org
 
  • Like 2
  • Love 1

                         

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Flame a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.