Sari la conținut

reclamatie adrianG


cox1

Postări Recomandate

Nick: cox
Nick admin: adrianG
Admin Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/adrianG152
Date and time of the event: 03.15.2023/19:35
Map: Mirage

Score: 10-0
More details: Gag pe motiv "toxic" doar pentru ca i-am spus ca mare greseala ca i-a dat fondatoru admin, din motiv ca da gag aiurea + mute pe motiv "glume proaste", i-am spus ca are 30 de ani si joaca cs si sa mai iasa din casa, nu era niciun fel de gluma sa se stie nea Adriane.
Proofs: Nu-i nevoie, poate confirma si nea Adrian.
Other remarks: Pana sa ia admin suferea pe server continuu, acum se crede si el superior online offline. (no hate Adrian Zmeul)

  • Haha 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recunosc ca am fost si eu toxic dar a fost doar o perioada de cateva zile in care s-au adunat maxim 2 ore de joc, eu avand undeva la 250-280 pe server.
Stie toata lumea ca tu esti printre cei care prefera sa faca caterinca de prost gust si sa provoace admini prin misto-uri cum ai zis si acum in reclamatie, glume la care numai tu cu prietenii tai radeti s.a.m.d.

Ai mai cautat tu o data scandal cu mine si cand te-am ignorat sau ti-am raspuns la misto n-ai inteles ca nu ma afectezi cu nimic din ce spui consumandu-ti toata mintea pe care o mai ai 🙂

Succes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.