Sari la conținut

Aplicatia Netflix este disponibila in AppGallery


VLM

Postări Recomandate

Se intampla lucruri noi in ecosistemul Huawei. O veste buna am primit zilele acestea cand am aflat ca aplicatia Netflix este disponibila pe telefoanele Huawei, direct in AppGallery.Dupa tot ce s-a intamplat in urma cu cativa ani, nimeni nu mai credea ca Huawei va mai avea ceva de spus. Recunosc, am fost printre acei multi oameni care au cantat prohodul. Acum, la cativa ani distanta si cu telefoane noi lansate, un sistem de operare proprietar si cu un magazin de aplicatii, Huawei renaste, dar are nevoie de timp sa ajunga de unde a plecat.

Huawei incepe sa revina usor pe drumul initial. Dupa ce AppGallery a ajuns sa integreze marea majoritate a aplicatiilor, aflam ca aplicatia Netflix, foarte ceruta de catre fani, este acum disponibila oficial in magazinul lor.

Am laudat AppGallery cu diferite ocazii. Spun doar ca vointa lor de a ramane pe piata mi se pare foarte tare si este de laudat. Luati exemplu HTC sau LG, care n-au mai incercat si au iesit de tot din piata.

AppGallery este un ecosistem inteligent si inovator care permite dezvoltatorilor sa creeze experiente unice pentru consumatori. Este diferit de celelalte doua magazine si asta il face sa aiba o amprenta puternica. Avem nevoie de concurenta, avem nevoie de jucatori noi in piata si mi se pare trist ca nu acceptam ideea asta.

Vestea cea mare se invarte in jurul aplicatiei Netflix. Multe nu sunt de spus dar trebuie anuntat cumva ca ea este disponibila in  AppGallery pentru toti utilizatorii de telefoane Huawei. O gasiti chiar acum la descarcat. Asta era marea veste 🙂

Nu faci altceva decat sa cauti aplicatia, sa o descarci si sa o instalezi iar la final sa accepti termenii si conditiile. Ca la orice alta aplicatie, nu cred ca e cazul sa va explic cum se face. Oricum, daca sunt probleme scanati codul QR de mai jos si gata.
 

Uite cateva date interesante despre AppGallery:

  • peste 580 milioane de utilizatori activi lunar
  • 10% crestere in afara Chinei in ultimele 12 luni
  • a primit un scor de satisfactie cu 20% mai bun in 2021
  • peste 5.7 milioane de dezvoltatori in intreaga lume care s-au inregistrat in Huawei’s Developer Alliance
  • peste 220.000 de aplicatii cu HMS Core la nivel global
  • aplicatiile trec printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare
  • verificari zilnice de securitate
  • toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate in Europa, unde regulile si reglementarile impun cele mai inalte standarde de confidentialitate a datelor
  • sistem de clasificare al aplicatiilor valabil la scara globala, fiind sigur si sanatos pentru utilizatorii minori
  • Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a anula reclamele
  • QR CODE SUPORT

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.