Sari la conținut

Cerere Invoire Malcon


Malcon.

Postări Recomandate

1. Numele tau ( din joc ) : malcon.

2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/r7malcon/

3. Gradul pe care il detii: Owner

4. Cat timp vei fi absent/a?: Asta nu stiu sigur, cu siguranta o perioada destul de lunga, se poate sa fie o luna cum se poate sa fie 5, sper ca nu o sa fie o problema ca nu stiu sigur cat o sa fiu absent , o sa incerc cat mai putin in orice caz.

5. Motiv: Sa spunem ca am niste mici probleme in familie, cu munca si alte tampeni si trebuie sa ma remut pentru un loc de munca, ceva mai convenabil sa zicem, ideea e ca trebuie sa gasesc o retea buna de internet si trebuie sa sun la alte companii sa zicem sa vedem ce si cum, in orice caz nu o sa am internet o perioada de timp , sper ca astia de unde am netul actual sa poata muta reteaua de aici acolo , asa mi-ar fi mai usor.

6. Alte detalii: Pai in caz ca nu o sa ma reintorc o sa va anunt pe discord, desii o sa incerc sa fac tot posibilul sa revin cat mai repede, sper ca dupa ce o sa ma reintorc sa nu fie nevoie sa refac cerere de grad sau alte chestii si sa reincep de la helper 🙂 oricum, de maine nu o sa mai intru, azi o sa fie ultima zi , momentan, vedem pe viitor daca lucrurile or sa se schimbe in bine si nu in rau, sanatate multa ❤️ 

  • Sad 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.