Sari la conținut

PS5 are multe funcții noi! VRR 1440p, Discord Voice Chat


VLM

Postări Recomandate

Jucătorii au fost rugați să testeze cea mai nouă actualizare de firmware PS5 de la Sony . Potrivit informatorilor, producătorul a început faza de verificare a știrilor la începutul lunii februarie. Toți posesorii de PlayStation 5 vor avea acces la această fază în săptămânile următoare.

Hideaki Nishino, Senior Vice President al Platform Experience, SIE, a anunțat lansarea beta a software-ului PS5 în cele mai recente informații postate pe blogul PlayStation. Testele vor fi deschise unui grup select de utilizatori de consolă din SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, Germania și Franța.

Suntem încântați să introducem funcții suplimentare în comunitatea noastră pe măsură ce PlayStation 5 se dezvoltă în continuare. Astăzi, lansăm o nouă versiune beta a software-ului de sistem PS5, care include câteva funcții pe care fanii le-au solicitat, cum ar fi suport pentru chatul vocal Discord și rate de reîmprospătare personalizabile la 1440p. În plus, implementăm o mulțime de îmbunătățiri ale funcțiilor sociale, UX și de accesibilitate, care vor face mai ușor ca niciodată să joci jocuri pe PS5.

Firmware-ul testat va fi lansat în lunile următoare, subliniază producătorul japonez.
 

PS5 – noi funcții sociale

Utilizatorii PlayStation 5 se vor putea alătura conversațiilor vocale Discord pentru a comunica cu prietenii de pe alte platforme.

Începeți sau solicitați o partajare a ecranului de la profilul unui prieten – Acum puteți iniția sau solicita o partajare a ecranului de la profilul unui prieten.

Noua pictogramă „Alăturați-vă jocului” în chat-urile de grup – Dacă un membru al partidului joacă un joc care poate fi alăturat, va apărea o pictogramă de alăturare în fila de chat vocal. Alegând un participant și apoi „Alătură-te jocului” din meniu, poți intra direct într-un joc.

Acum puteți vedea dacă prietenii dvs. dețin un anumit joc, cine este online chiar acum și cine îl joacă în noua piesă „Prieteni care joacă” a jocului HUB.

Selectarea și încărcarea manuală a unor capturi de ecran sau a clipurilor de jocuri video de pe consola PS5 în aplicația PS vă va permite să le partajați cu ușurință prietenilor sau pe rețelele sociale.
 

PS5 – noi opțiuni de joc și personalizare 

Suport pentru rezoluție 1440p cu rată de reîmprospătare variabilă (VRR): jucătorii care dețin televizoare și monitoare compatibile (cu HDMI 2.1) vor putea juca jocuri 1440p cu VRR.

Îmbunătățirile aduse bibliotecii de jocuri includ capacitatea de a sorta și filtra jocurile atunci când le adăugați la o listă de redare și abilitatea de a găsi rapid titluri PS VR și PS VR2 folosind filtrele din biblioteca dvs. (de la lansare).
 

PS5 – funcții noi pentru acces și utilizare mai ușoară

Transfer mai simplu al datelor salvate de la PS4 la PS5 – Sony va adăuga noi capabilități pentru a simplifica mutarea salvărilor de la o generație la alta:
Dacă PS5 dvs. nu are deja date salvate pentru acel joc, veți fi informat când descărcați sau instalați un joc PS4 dacă datele stocate PS4 sunt disponibile în stocarea în cloud a PlayStation Network. Pentru a descărca datele salvate, pur și simplu alegeți notificarea.

Un mesaj similar va apărea dacă descărcați sau instalați un articol PS5 care poate încărca date de salvare PS4, cum ar fi o versiune PS5 a unui joc care a fost disponibil și pe PS4 (dacă jocul acceptă această caracteristică). Rețineți, totuși, că stocarea online a datelor necesită un abonament PlayStation Plus.

Îmbunătățiri ale cititorului de ecran Cititorul de ecran oferă acum instrucțiuni mai detaliate atunci când navigați pe consolă.
Actualizarea dispozitivului fără fir al controlerului DualSense: Sony va oferi o opțiune de conexiune fără fir pentru actualizarea firmware-ului tabletei DualSense.

 

PS5 – caracteristici suplimentare pentru jucătorii din regiunile selectate

Comenzile vocale sunt disponibile numai în SUA și Marea Britanie în timpul pregătirii documentelor. Sistemul va începe să înregistreze clipul când un jucător strigă ceva de genul „Hei PlayStation, înregistrează asta!”

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.