Sari la conținut

City of Gangsters gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

În acest joc de management, vei începe o operațiune criminală din nimic și vei deveni o mașină de bani bine unsă! Construiește baruri și distilerii ilegale. Profitați de favoruri, urmăriți debitorii și mituiți poliția pentru a privi în altă parte.
Anul este 1920, începutul prohibiției în SUA. Odată cu acțiunea Congresului, un segment uriaș al economiei naționale devine ilegal peste noapte: barurile și saloanele sunt ordonate să se închidă, distilerii și fabricile de bere tac, distribuitorii se închid. Dar se deschide o nouă eră: o epocă de aur pentru contrabandişti, pieţele negre, fabricarea ilegală şi crima organizată.
Aici intri. Ești un nou venit în oraș în zorii prohibiției, cu ambițiile de a-l lovi în mare măsură. În spatele multor fațade ale orașului, oamenii construiesc distilerii improvizate, docuri secrete de încărcare, baruri de bare de noapte. Intră în această rețea și lumea va fi a ta.
Dar gândește-te dincolo de a face un dolar sau doi rapid. Trebuie să te gândești înainte. Trebuie să te gândești mai mare. Mult mai mare.

Pana pe 09.02.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/city-of-gangsters-6c2974

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.