Sari la conținut

Dead Space Remake are o completare neașteptată


VLM

Postări Recomandate

Dead Space Remake va fi lansat săptămâna următoare și, în așteptarea acestui eveniment, au apărut mai multe detalii interesante despre joc. Și anume, jocul va conține multe concluzii, așa cum indică lista de realizări care tocmai a fost făcută publică.
 

Fanii genului de groază s-au bucurat de Dead Space, dar au existat multe voci care au spus că Visceral Games doar „o dată” a pregătit jocul. Se pare că Motive Studios EA a luat în considerare feedback-ul jucătorilor și a venit cu ideea de a extinde horror-ul într-un mod intrigant.
 

Remake-ul Dead Space va fi lansat în doar șapte zile și, drept urmare, listele finale de realizări și trofee au fost postate pe internet. În aceste locații poate fi găsită o caracteristică foarte fascinantă.
 

Jucătorii vor putea obține un trofeu numit „Reuniunea”, care le va fi acordat dacă „au văzut sfârșitul alternativ la orice dificultate”. Jucătorii vor fi recompensați pentru acest lucru. Deoarece prima poveste s-a încheiat doar într-un fel, această situație dificilă face un studiu fascinant.
 

Este greu de speculat cu privire la ceea ce dezvoltatorii au planificat de fapt, dar studioul s-ar fi ocupat de o notă bună care să-i familiarizeze pe jucători cu intriga.

Au existat deja o mulțime de gânduri grozave despre Dead Space Remake, deoarece creatorii au avut grijă să reîmprospăteze complet jocul și să pregătească câteva completări fascinante. Acesta este unul dintre motivele pentru care au existat deja o mulțime de opinii pozitive.


Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.