Sari la conținut

Like a Dragon: Ishin cu material care prezintă mecanici favorizate


VLM

Postări Recomandate

Anticipați lansarea Like a Dragon: Ishin, nu? Deoarece se bazează în mare parte pe presupuneri similare și pe un tip de umor foarte asemănător, care este esențial pentru întreaga franciză, spin-off-ul serialului cult Yakuza este probabil o premieră foarte importantă pentru fanii seriei originale. Acest lucru se datorează faptului că este probabil prima dată când fanii seriei originale vor vedea noul serial. De fapt, discutăm despre actualizarea producției care a fost realizată în 2014, ceea ce înseamnă că cei mai devotați fani probabil au deja o idee cu ce lucrăm.
 

Mai este puțin mai mult de o lună până când producția este pusă la dispoziția publicului, ceea ce înseamnă că creatorii au intrat într-o perioadă de marketing extrem de intensă și ne oferă o cantitate din ce în ce mai mare de „carne” din jocul propriu-zis. Ne-au prezentat, de exemplu, o remorcă nu cu mult timp în urmă care a oferit o introducere în... Existența idilică în mediul rural. De data aceasta, dezvoltatorii se concentrează să ne aducă mai aproape de o serie de minijocuri Yakuza, care sunt de o importanță critică pentru întreaga serie Yakuza. Este o modalitate minunată de a te relaxa între misiunile mai importante.
 

Videoclipul promoțional, care durează puțin peste un minut, prezintă destul de multe tipuri distincte de jocuri și activități. Acestea includ, de exemplu, Chicken Races, „Rock, Paper, Scissors” sau Poker, precum și, desigur, celebrul Karaoke. Și aceasta este doar o mică parte din informațiile care ne vor fi afișate în timpul proiecției. Se pare că, pe lângă îndeplinirea responsabilităților principale pentru luna februarie, vom petrece din nou o perioadă semnificativă de timp la o varietate de baruri și unități de divertisment. Ai de gând să aștepți?
 


Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.