Sari la conținut

Bugatti a finalizat exemplarul Chiron cu numărul 400. Au mai rămas 100 de unități din producția hypercar-ului


.RockY

Postări Recomandate

481053l-1000x0-w-b19b7348.jpg

 

 

 

Constructorul francez de automobile a asamblat 400 de exemplare Chiron, ceea ce înseamnă că au mai rămas 100 din producția totală de 500 de unități. Mașina aniversară este un Chiron Super Sport.

 

Bugatti a lansat modelul Chiron în 2016 și a menționat încă de la început că producția va fi limitată la 500 de exemplare în total. Au mai rămas de asamblat 100 de unități, având în vedere că exemplarul cu numărul 400 tocmai a fost finalizat.

Mașina aniversară este un Chiron Super Sport finisat într-o nuanță de verde, la care au lucrat 20 de artizani Bugatti. Pachetul exterior este completat de un set de jante Super Sport Magnesium.

 

Interiorul este îmbrăcat în piele verde și Negru Beluga. Nu lipsesc ornamentele din fibră de carbon și plafonul Sky View.

 

Fiind vorba despre un Chiron Super Sport, motorul V16 de 8.0 litri, quad-turbo, dezvoltă 1.600 de cai putere și 1.600 Nm.

  • Like 1

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.