Sari la conținut

Aplicatia WhatsApp pentru iOS primeste functii noi


*VALY*

Postări Recomandate

fb-post-700x368.jpg

Cursa tastelor este medie spre scurta si este silentioasa. In comparatie cu a mea Razer care trezeste toata casa, GXT 880 pare sa fie o tastatura clasica cu membrana. Este foarte silentioasa pentru o tastatura mecanica, lucru care imi aduce aminte de switch-urile MX Brown. Dar v-am spus, nu stiu exact echivalentul lor si nu vreau sa induc lumea in eroare.

Tastatura are picioare clasice de inaltare. Are dimensiuni normale si cateva taste care ies in evidenta. Poti seta intensitatea luminii si chiar sa aplici efecte. Sunt foarte cool si poti sa iti uimesti prietenii, caci in realitate nu prea au rost.

Este momentul in care WhatsApp ajunge din urma Instagram si Facebook Messenger si reuseste sa impresioneze din ce in ce mai mult. Aplicatia pe iOS tocmai a primit un update care aduce cu sine 3 functii noi.

Mai exact, in momentul in care doriti sa trimiteti mai mult de 4 poze si/sau filmulete, acestea vor fi grupate automat intr-un album. Aceasta functie are rolul de a face conversatia sa arate mult mai organizata, nemaifiind multe imagini puse in rand.

De asemenea, filtrele pentru poze, filmulete si GIF-uri sunt o noua dotare a WhatsApp-ului, direct din camera. Si nu in cele din urma, ce-a de-a treia imbunatarire este raspunsul rapid, mai exact, din orice aplicatie diferita, se poate raspunde usor si direct la mesajul trimis pe WhatsApp. Toate acestea le gasiti deja pe iOS, insa pentru alte platforme, nu se stie exact cand va aparea acest update.

sursa: arenait.net

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.