Sari la conținut

Reclamatie Unreal


CocainaForFree

Postări Recomandate

Nick: mathiass
Nick admin: Unreal
Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/id/unreal999/
Data și ora evenimentului: 15:30  cam asa 24.4.2022
Harta: Mirage
Detalii: un prieten  https://steamcommunity.com/profiles/76561199179432486 , se juca pe server si a primit ban permanent pe motiv wh , iar el nu avea niciun cod . Intru si eu pe sv sa il intreb pe "Unreal" de ce i a dat ban pt wh si daca pot sa vad si eu un demo sau ceva el spune "asteapta mult si bine" nu mi se pare ok  cum procedeaza 
Dovezi: unknown.png
Alte precizări: astept demo 

cocaina.gif 
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Reclamatie facuta aiurea . 

 

Nu esti in masura sa imi ceri demo-ul avand in vedere ca ban-ul si situatia in sine nu te priveste si nu are nici o legatura cu tine . Ca ai vrut tu sa faci putin tam tam si sa te bagi in seama e partea a doua .

 

Demo-ul e dovada care atesta faptul ca un jucator avea intr-adevar cod sau nu . Acesta se prezinta in urma unei cereri unban de catre jucatorul  banat in cauza sau direct catre un superior, ceea ce tu nu esti, prin urmare demo-urile facute de admini nu au ce cauta la jucatorii de rand, de pe server . 

Daca am gresit cu ceva astept sa fiu corectat ;D 

 

  • Like 1

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe server nu se discuta deciziile luate cu adminul. Daca vrei sa porti o discutie referitoare la ceva ce a facut respectivul esti invitat sa discuti cu el in privat, pe discord sau pe forum.

Daca vrei sa vezi demo-ul, respectivul care a luat ban poate sa faca o cerere in care vom prezenta dovezile pentru care a luat ban si vom lua o decizie cu privire la banul acestuia.

Daca crezi ca a fost abuz, se poate face o reclamatie, directionata la acel moment sau altul, prezentand dovezile de rigoare pentru acea reclamatie.

Insa aceasta reclamatie, asa cum a spus si unreal, este cam degeaba. Nu e obligat si nu trebuie sa iti ofere explicatii pe server. 

Reclamatie respinsa. Topic Inchis.

 

  • Like 2

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.