Sari la conținut

unban Tommy


TheRealGabriel

Postări Recomandate

Eu l-am banat probabil de aceea nu a aparut numele meu acolo,deoarece este in japoneza,dar cum i-am spus si lui si voua pe ban-list din cate stiu eu pentru a lua un player la verificat in PC nu este nevoie de dovada atat timp cat acel player tie ti se pare ciudat.Main-ul cand l-am cerut a zis ca l-a vandut si nu mi-l poate da,ok am inteles atunci hai la verificat,dar el insista cu dovada.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

3 minutes ago, Missy said:

Nu are nevoie de dovezi pentru a te chema la verificat, daca le avea luai ban pt cod. Admin ul a procedat corect.

Adminii au dreptul sa va verifice in calculator cand le sunteti suspecti, verificarea se face pe discord cu teamviewer sau cu partajare, este interzis sa refuzati verificarea (Ban Permanent)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe toate serverele se iau oameni la TW daca nu pot dovedi cu o filmare ca are hack,iar ca sa fie siguri ca omul chiar ii bun si nu are hack il ia la TW.Nu ai cum sa intelegi asta pentru ca din cate observ esti cam prost sincer parerea mea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • zLow96 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.