Sari la conținut

Reclamatie WEMEREU


UnReal

Postări Recomandate

Nick: Unreal
Nick admin: WEMEREU
Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/profiles/76561198255218159
Data și ora evenimentului: 29.01.2022 / 19:06
Harta: Mirage
Detalii: Domnul in cauza venise de la Terro la CT incepund sa injure un baiat ( nu stiu daca sunt prieteni sau nu ) ca de ce s-a mutat de la T la CT , pe urma am zis " Ce urat vorbeste asta " + o continuare ( nu mai stiu exact ce am mai zis ) fara sa-l injur sau sa-i vorbesc urat si imi da mute cu motiv " taci oleak " . Ok, poate nu i-a placut faptul ca m-am bagat in seama da motivul ala ce-i cu el 🙂 ? 
Dovezi: https://prnt.sc/26lhppy
Alte precizări: Mi-am permis sa ma bag in seama pentru ca deja ma stiam cu el de cand eram in staff dar aparent nu mai e asa cum era . 

  • Like 2

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, snitch. Am întrat sa îl întreb pe ala de ce s-a mutat la ct și ne-a lăsat 7v10, ce motiv aveai tu sa te bagi în seama? Ma certai sau? Încerci sa te afirmi din nou în comunitate sau? Am respect pentru tine ca ai avut grad, dar atât. Când vorbești peste mine nu îmi convine oricine ai fi. 

Editat de ✪MÜLLER✪
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa afirm ma ? prostia ? 😂 Nu vezi ca-s vai steaua mea ? Lasand glumele la o parte, ai intrat direct cu gura mare pe ala, mai aveai putin si ii si dadeai una, vorba aia . Oircum presupun ca este demo si poate sa vada si @Angrry™ ce s-a intamplat . Ma bag pentru ca nu mi-a placut comportamentul si limbajul tau fata de jucatorul respectiv + motivul ala " taci oleak " . Daca ai plecat si tu de la echipa ai rezolvat ceva ? Absolut nimic . Exista si alte metode prin care sa balansezi echipele dar tu tii mortis sa faci pe durul . .https://prnt.sc/26lj1xr poza din a 2-a runda dupa ce s-a mutat baiatul ala la CT si aceeasi runda in care mi-ai dat mute, ca sa vezi ca nu erau 7v10 cum sustii tu . 

  • Like 1

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu eram de fata dar trebuie sa ai un limbaj bun fata de playeri,nu conteaza ca iti este prieten sau nu,cat timp esti pe server se vorbeste frumos si motivele se dau faptei intemeiate cu ce a facut nu "taci oleak" daca injurase intelegeam dar nu a facut nimic din spuse,daca se baga in seama e normal

Il ateptam pe @Angrry™ sa se uite pe demo si sa dea decizia finala.

  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a mutat Fr3d1, echipele fiind 7 vs 9, iar unul de la CT s-a mutat la Tero, echilibrand la 8v8. Dupa, in a 4 runda din a 2-a repriza (bine ca nu au trecut 2 harti si sa il certi atunci), te-ai trezit sa il iei la rost ca de ce s-a mutat, desii echipele au fost in continuare echilibrate, iar atunci cand tu te certai cu el, un alt jucator (Fanelu) care trebuia avertizat a fost lasat in pace (care se tot muta ba la Tero, ba la CT).

 

Daca se muta jucatorii de la o echipa la alta, cand nu influenteaza nimic, nu ar trebui certati/penalziati. Doar atunci cand echibele sunt balansate si un jucator se muta excesiv la o echipa sau la spectatori pentru a intra ulterior la o alta echipa, atunci poate fi avertizat intai printr-un mesaj(nu sa te iei de el sa il intrebi de ce se muta, etc), urmand kick-uri si eventual ban temporar, etc.

 

WEMERU a primit un warn pentru limbaj neadecvat repetat si abuz (mute aiurea cu motiv aiurea).

  • Like 2

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.