Sari la conținut

[USP]Xiaomi continuă să doteze grădinițele din capitală cu purificatoare de aer


xCOCOx

Postări Recomandate

Xiaomi Mi Air Purifier 3C - Purificator de Aer

Pe data de 1 Iunie 2021, Xiaomi a dotat 9 grădinițe din București cu purificatoare de aer. În total, compania a oferit 100 de astfel de dispozitive către instituțiile de învățământ. A trecut jumătate de an de atunci, astfel prin intermediul programului „Aer proaspăt de Crăciun” s-a trecut la înlocuirea filtrelor pentru aceste purificatoare.

Fiecare dintre aceste filtre este compus din trei straturi foarte eficiente. Primul dintre acestea are rolul de a reține praful, părul și particulele fine. Acesta este urmat de filtrul True Hepa, care elimină 99.97% din particulele cu diametrul egal sau mai mare de 0.3 microni și factorii patogeni precum bacteriile, virușii și alergenii. Al treilea strat este realizat din carbon activ și inaltura compușii organici volatili (VOCs) și alte substanțe dăunătoare, în același timp absorbind mirosurile.

Xiaomi a demarat această campanie în urma unor studii care ne arată că poluarea aerului reprezintă unul dintre cei mai mari factori de risc pentru sănătate la nivelul întregii Uniuni Europene. Mi Air Purifier 3C acoperă suprafețe de până la 106 m 2 , purifică 320 m 3 de aer pe oră și eliberează 53 m 3 de aer curat în fiecare minut. Are o formă de turn, design care permite o circulație eficientă a aerului și este mult mai puternic decât produsele similare de pe piață. Utilizatorii îi pot ajusta setările printr-o simplă atingere a display-ului inteligent LED, dar și prin intermediul aplicației Mi Home.

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.