Sari la conținut

[USP]Probleme fără sfârșit în SUA. Cu ce dificultăți se confruntă americanii la începutul anului


xCOCOx

Postări Recomandate

 

La fel ca de Crăciun, Anul Nou a venit în Statele Unite cu perturbări în transporturile aeriene. În plus, America se confruntă cu noi cazuri de Covid-19, mai ales infectări cu tulpina Omicron.

SUA au intrat în 2022 cu problemele și temerile de la sfârșitul lui 2021.

Dr. Megan Ranney, profesor de medicină de urgență, Școala de Sănătate Publică din cadrul Universității Brown: “Omicron este, cu adevărat, peste tot. Cel mai mult mă îngrijorează, în luna următoare, că economia noastră s-ar putea închide. Și asta nu din cauza unor restricții luate la nivel federal, sau de guvernele statelor. Pur și simplu, s-ar putea să ne îmbolnăvim prea mulți dintre noi”.

Transporturile aeriene au fost perturbate și în prima zi de Anul nou - peste 4.400 de zboruri anulate, dintre care, aproape jumătate, curse internaționale. Companiile aeriene se confruntă cu probleme de personal, întrucât membri ai echipajelor sunt bolnavi de Covid sau în carantină. În plus, și vremea rea, cu furtuni de zăpadă și vânt puternic, a dat peste cap traficul aerian, încă dinainte de Crăciun.

Dr. Peter Hotez, decan și profesor de medicină tropicală, Colegiul de Medicină Baylor: “Ar trebui să ne așteptăm la întârzieri uriașe și perturbări în toate nodurile de transport”.

https://image.stirileprotv.ro/media/images/650x360/Jan2022/62233670.jpg

  • Like 1

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.