Sari la conținut

[USP]Procesele anului 2021. De la COVID la cel mai sângeros atac terorist, până la dosarul eclerului


xCOCOx

Postări Recomandate

 

Procesele anului 2021 au început ori s-au judecat peste tot în lume, iar România nu avea cum să fie omisă de la acest clasament. La noi au debutat dosare de corupție, sau chiar procese civile de imagine, pornite de la o banală rețetă de prăjituri.

Dosarele cu răsunet și-au făcut loc timid, în primele luni ale anului. Prima din clasament, o vedetă de talie internațională.

Februarie 2021. Mariah Carey a fost acţionată în judecată de sora ei, Alison A. Carey, din cauza relatărilor făcute de cântăreaţă în cartea sa de memorii „The Meaning of Mariah Carey”, apărută în toamna lui 2021, informează Variety.

Procesul a fost deschis, la New York, iar Alison Carey acuză descrierile relaţiei tot mai înstrăinate dintre artistă şi sora mai mare cu opt ani.

Reclamanta cere cel puţin 1,25 de milioane de dolari pentru „provocarea unui imens disconfort emoţional cauzat de umilinţa publică lipsită de suflet, răutăcioasă, răzbunătoare, josnică şi complet inutilă a surorii mai mari deja afectate a pârâtei”.

https://image.stirileprotv.ro/media/images/650x360/Dec2021/62230594.jpg
  • Like 1

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.