Sari la conținut

[USP]Ungaria a finalizat lucrările de pe coridorul paneuropean Via Carpatia. Drumul trece prin 7 țări, printre care și România


xCOCOx

Postări Recomandate

Ungaria a devenit prima țară care a finalizat lucrările de pe coridorul rutier Via Carpatia. Drumul traversează 7 țări din Europa, printre care și România, și va lega porturile din Marea Baltică de cele din Marea Neagră și Marea Egee.

Via Carpatia este un coridor rutier care va traversa 7 țări europene: Lituania, Polonia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria și Grecia. Acest coridor va lega porturile maritime din Marea Baltică, de porturile din Marea Neagră și din Marea Egee. Noul coridor va deservi drept o rută comercială mai rapidă între aceste țări și porturi importante.

Dintre cele 7 țări, Ungaria a terminat deja construcția porțiunii coridorului rutier de pe teritoriul său. Noua porțiune leagă Budapesta de orașul slovac Kosice, aflat în apropiere de granița cu Ungaria. Construcția porțiunii maghiare a coridorului rutier a fost finalizată cu cinci ani mai devreme de termenul limită, stabilit pentru 2026.

Secțiunea maghiară a coridorului continuă cu autostrada M3, apoi cu M35, care duce spre Debrecen. În final, secțiunea coridorului traversează autostrada M4, care are ca direcție Oradea.

Conform declarațiilor oferite de un oficial din guvernul maghiar, lungimea totală a rețelelor de autostrăzi a crescut cu circa 700 de kilometri în ultimii 11 ani.
El a subliniat, de asemenea, că în acest interval de timp au fost construite două autostrăzi de viteză care să ducă la granița cu România.

Mai mult, oficialul maghiar a adăugat că se lucrează și la o a treia astfel de autostradă care să ajungă la frontierele țării noastre.

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.