Sari la conținut

[USP]Hyundai va continua dezvoltarea motoarelor alimentate cu hidrogen


xCOCOx

Postări Recomandate

Constructorul coreean a confirmat că va continua dezvoltarea motoarelor alimentate cu hidrogen. Acest lucru vine după ce au apărut speculații în presa coreeană potrivit cărora Hyundai ar fi renunțat la dezvoltarea acestei tehnologii.

Recent, mai multe surse neoficiale indicau că Hyundai se pregătește să pună capăt dezvoltării motoarelor termice. La câteva zile de la apariția acestor informații, au apărut speculații care anunțau că marca din Coreea de Sud ar renunța și la departamentul motoarelor pe bază de hidrogen.

Informațiile din publicația coreeană The Chosun Ilbo, au fost infirmate de către Hyundai. Compania a precizat că informațiile sunt false și că următoarea generație de mașini ale mărcii Genesis va fi electrificată și va folosi pile de combustibil.

Hyundai a dezvăluit proiectul Hydrogen Vision 2040 în septembrie 2021. Acesta anunță un model nou de la Genesis cu un sistem de propulsie cu hidrogen, așteptat să fie dezvăluit în 2025.

Mai mult, Hyundai a dezvăluit în septembrie și conceptul FK, alimentat și el cu hidrogen. Conceptul se bazează pe Kia Stinger, iar conform datelor oficiale, mașina beneficiază de un propulsor care dezvoltă 500 de kilowați. Timpul de accelerație de la 0 la 100 km/h este de sub 4 secunde, iar autonomia este de 600 de kilometri.

La momentul prezentării, conceptul a fost etichetat ca fiind un vehicul plug-in hybrid cu un convertor de energie al pilei de combustibil. Ansamblul alimentat cu hidrogen a fost proiectat pentru a reîncărca bateriile amplasate pe ambele punți.

https://static.automarket.ro/img/auto_resized/db/article/106/957/308426l-1000x0-w-40b1cbfe.jpg

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.