Sari la conținut

[USP]Începe 'curățenia' de iarnă la CFR Cluj! Alibec și Sigurjonsson, aflați pe lista neagră. Cine s-a 'salvat'


xCOCOx

Postări Recomandate

    Doi jucători, 'salvați' de ultimele prestații

Odată cu decizia lui Dan Petrescu de a rămâne în Gruia, oficialii campioanei României, împreună cu antrenorul, au început să alcătuiască lista cu posibile plecări și sosiri. Astfel, antrenorul ardelenilor s-a decis pe cine vrea să păstreze din lotul actual, dar și la cine renunță.

Astfel, mai mulți jucători vor pleca în această iarnă, fie sub formă de împrumut, fie definitiv, iar unele dintre numele de pe listă sunt cu adevărat surprinzătoare.
Alibec și Sigurjonsson, puși pe lista neagră la CFR Cluj

Denis Alibec este probabil unul dintre cele mai importante nume de pe listă, iar conducerea din Gruia, împreună cu Dan Petrescu, vrea să pună punct înțelegerii care expiră la finalul sezonului, după cum www.sport.ro anunța la începutul lunii. Atacantul este împrumutat de la Kayserispor, iar salariul său era suportat în mare parte de turci, în timp ce CFR îi plătea 370 000 de euro pentru cele 11 luni de contract.

Un alt nume surpriză este al lui Runnar Mar Sigurjonsson, care însă a primit două opțiuni. Conform Fanatik, islandezul poate să accepte o reducere a salariului sau, în caz contrar, va fi împrumutat. Pe lista de plecări se află și Denis Ciobotariu, scos de pe lista pentru Liga 1, în ciuda faptului că are cel mai bun index InStat din campionat.

Portarii Karlo Letica, transferat în octombrie, dar și Cristiano Figueiredo nu mai sunt doriți în Gruia, după ce nu au reușit să se impună. Pe lista de plecări se mai află și Guessouma Fofana, care nu a mai jucat din 29 august, dar și Jonathan Rodriguez, mijlocașul adus de la Botoșani.

E și cazul lui Ovidiu Hoban, care mai are contract până în 2022, dar împlinește pe 27 decembrie 39 de ani. Denis Rusu, Răzvan Andronic și Mihai Butean se alătură și ei listei de plecări din Gruia.
Doi jucători, 'salvați' de ultimele prestații

Deși vor avea loc multe plecări de la campioana României, doi jucători care erau văzuți ca și plecați vor rămâne, după o decizie de ultim moment. Primul este Alex Chipciu, care rămâne în Gruia, în urma unor discuții cu Neluțu Varga și Dan Petrescu. Tehnicianul ar fi mulțumit de ultimele evoluții ale jucătorului experimentat, astfel că decizia de a rămâne îi aparține.

Un alt jucător 'salvat' este Valentin Costache, care se afla pe lista jucătorilor transferabili la începutul lunii decembrie, informează ProSport, însă prestațiile din această lună i-au schimbat părerea lui Dan Petrescu. Costache a fost al doilea cel mai scump transfer al lui CFR Cluj făcut de Neluțu Varga, ardelenii plătind 700 000 de euro în schimbul său, lui Dinamo, în 2018.

https://res.sport.ro/assets/sport/2021/12/24/image_galleries/740188/incepe-curatenia-de-iarna-la-cfr-cluj-alibec-si-sigurjonsson-aflati-pe-lista-neagra-cine-s-a-salvat_size6.jpg

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.