Sari la conținut

[USP]Surse neoficiale: Hyundai ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor termice


xCOCOx

Postări Recomandate

Potrivit unor informații venite din Coreea de Sud, Hyundai și-ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor cu combustie internă din cadrul Institutului de Cercetare Namyang.

Hyundai este unul dintre constructorii care fac pași importanți către un portofoliu format în totalitate din modele electrice. Potrivit mai multor publicații din Coreea de Sud, producătorul de automobile ar fi luat acum o decizie radicală.

Mai exact, și-ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor cu combustie internă din cadrul Institutului de Cercetare Namyang. În plus, întregul grup responsabil de propulsoare a fost reorganizat și a fost înființat un nou grup care se va ocupa de dezvoltarea bateriilor.

Reprezentanții Hyundai nu au confirmat, dar nici nu au infirmat, aceste informații.

Potrivit acelorași surse, decizia ar putea avea legătură cu cele mai recente schimbări petrecute la vârful conducerii companiei. Albert Biermann și-a anunțat retragerea din funcția de șef al departamentului de cercetare și dezvoltare, iar Peter Schreyer, actualul șef de design al mărcii asiatice, va avea doar rol de consultant.

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.