Sari la conținut

[USP] Motivul pentru care Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo! Ce i-a supărat pe șefii clubului


xCOCOx

Postări Recomandate

Mutarea a surprins pe toată lumea și chiar șeful clubului, Iuliu Mureșan, a recunoscut că nu l-a informat pe Mircea Rednic în legătură cu decizia luată. Conducerea lui Dinamo ar fi fost deranjată de o declarație dată de Rednic la finalul partidei, legat de bugetul clubului.

„Până să vină Rednic, bugetul era 800 de mii, acum că a venit Rednic, la jumate. Nu pot să vorbesc mai multe, dar nu e normal”, a spus Rednic. Aceasta ar fi fost picătura care a umplut paharul.

„A fost gestul care a pus capac. De aia l-a dat și Mureșan afară. Până atunci atacase doar fotbaliștii, dar când a trecut și la conducători… Badea, Zăvăleanu și Mureșan știau foarte bine că bugetul a crescut, nu a scăzut, tocmai pentru ca Rednic să își poate transfera jucătorii pe care îi vrea. Iar suma care s-a adăugat la cheltuieli a fost una substanțială, 350.000 de lei! De aici a plecat marea supărare și, ulterior, demiterea”, spun surse din cadrul clubului, potrivit ProSport.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

Răzvan Zăvăleanu:

„În primul rând, este o decizie a administratorului special, noi în problemele de natură sportivă nu ne implicăm. Ceea ce pot spune e că lucrurile mergeau într-o direcție nefastă și cred că decizia administratorului special este corectă.

Este evident că decizia a fost supusă aprobării, dar noi ne uităm la îndeplinirea condițiilor care țin de legalitate, nu vorbim despre calitățile profesionale ale unui antrenor. Acolo sunt specialiștii care se ocupă”

vor-pleca-14-jucatori-rednic-da-afara-o-

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.