Sari la conținut

AMD RX Vega in primele zvonuri apropiate de realitate


*VALY*

Postări Recomandate

AMD trebuie sa ne prezinte cat de curand seria de placi video RX Vega. Acestea ar trebui sa concureze cu modelele de la Nvidia situate peste GTX 1060. Primele zvonuri si benchmark-uri ne arata ca AMD a reusit, cel putin teoretic, sa vina cu o propunere mai buna.

Conform celor mai noi informatii, vom vedea un model ce are o frecventa de 1630MHz si 8 GB de memorie HBM2, iar latimea de banda va fi de 484GB/s.

amd-700x655.png

Latimea de banda este identica cu cea a modelului Frontier Edition, iar frecventa procesorului este cu 30MHz mai mare. Diferenta pare sa fie la memorie, fiind de 2 ori mai mica, adica 8GB in loc de 16GB.

teste-700x573.png

Placa a fost testata in 3DMark11 si a scos un scor de 32.873 puncte, adica peste GTX 1080 si de 2 ori mai mult decat GTX 1070. Teoretic ar fi clasata intre 1080 si 1080Ti.

Luna aceasta ar trebui ca AMD sa ne prezinte noua serie de placi video, iar modelul despre care se vorbeste atat de mult este cel de top. Daca vreti extra informatii puteti intra AICI

sursa : arenait.net

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.