Sari la conținut

Mozilla Firefox devine mai eficient


*VALY*

Postări Recomandate

mozilla-700x438.jpg

 

Tocmai s-a lansat o versiune noua de Firefox care promite sa fie mai rapida. Versiunea 54 este prima versiune ce foloseste “multiple process”, functie care este deja folosita de ceva vreme pe Chrome, Safari, Edge si alte browsere. Acum, Firefox foloseste patru procese pentru a rula pe toate paginile web deschise. Separand paginile cu procese diferite, ofera o viteza mai mare.

Pe langa faptul ca este mai rapid, Firefox 54 ar trebui sa ruleze mai bine pe calculatoarele cu memorie limitata. Mai exact, nu va incetini procesul de rulare al calculatorului, asa cum se intampla uneori la Chrome. De asemenea, Firefox utilizeaza mai putin RAM decat celelalte browsere pe Windows 10, macOS si Linux si vine cu imbunatatiri in ceea ce priveste bugurile si problemele de securitate. Inca se afla pe locul trei in topul browserelor de internet, dupa Chrome si Internet Explorer, dar noua versiune ii va face pe cei ce folosesc Firefox sa nu mai renunte atat de usor.

sursa: arenait.net

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.