Sari la conținut

RTX 2070 Super nu se mai fabrica


sebyyy.g

Postări Recomandate

RTX 2070 Super
 

RTX 2070 Super este urmatorul model de placa video pe cale de disparitie din lista modelelor de top, a seriei RTX 2000. Productia cipurilor, a fost intrerupta inca de la inceputul lunii iulie de catre NVIDIA, livrand ultimul stoc catre partenerii sai. Cu siguranta, producatorul isi asigura terenul pentru lansarea urmatoarei generatii de placi video. De ce nu s-a intrerupt productia modelelor RTX 2060 si respectiv GTX 1660? Motivul este foarte simplu, acestea din urma se vand ca painea calda in prezent, diin pacate; aceste placi vor ramane in continuare relevante o perioada buna de timp.

Asa functioneaza modelul lor de business, daca privim putin in urma si analizam cum a fost dezvaluita seria RTX 2000; sunt sanse foarte mari sa primim anuntul cel important la sfarsitul lunii. Acum, daca ma intrebati pe mine, este o perioada foarte complicata sa-ti achizitionezi o placa video. Merita sa-ti pastrezi banii la pusculita sau nu? Sa luam drept exemplu RTX 2070 Super, o placa foarte potenta si ravnita de multi dintre noi. Acest model fie se va devaloriza o data cu lansare arhitecturii Ampere, ori pretul placii se va mentine datorita ofertei in scadere.

Cand se vor lansa mai exact placile seriei 3000?
Placile generatiei RTX 3000 vor fi lansate cel mai probabil prin jumatatea lunii septembrie, in frunte cu RTX 3080 Ti si RTX 3080, urmate apoi de fratiorii mai mici RTX 3070 si RTX 3060 in lunile urmatoare. Prin urmare, va fi oare RTX 2070 Super o afacere buna dupa lansarea placilor video noi? Ramane de vazut, vom afla impreuna curand daca a meritat sau nu, asteptarea lor.

RTX 2070 Super

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.