Sari la conținut

Epic Games Store va avea achievement-uri incepand cu saptamana asta


sebyyy.g

Postări Recomandate

                                            epic games store
Chiar daca este la inceput de drum, Epic Games Store a evoluat rapid. Asta se datoreaza si faptului ca piata deja este plina de platforme, astfel surse de inspiratie au existat. Asadar, imi pare bine sa anunt ca saptamana aceasta vor fi introduse achievement-urile. O schimbare care arata ca incetul cu incetul, Epic Games Store vrea sa devina o platforma de sine statatoare, nu doar umbra gigantului de la Valve.


 

Achievement-urile in Epic Games Store vor aparea tot sub forma de pop-up, asemanator cu cele de pe Steam. Momentan, singurul joc care include acest sistem de rasplata a jucatorilor va fi ARK: Survival Evolved. In curand insa, vor fi adaugate din ce in ce mai multe jocuri. Si nici macar n-ar trebui sa fie greu, mai ales ca aceste mici premii nu sunt dependente de consola. Sunt aceleasi si pe PlayStation si pe Xbox si pe PC. Asadar trebuie doar implementate in sistemul celor de la Epic.

Dupa adaugarea achievement-urilor, Epic Games Store va trece la urmatorul obiectiv de pe calendarul de lansari. Fie ca va fi vorba de suportul pentru moduri sau cateva aditii la interfata magazinului, platforma nu face decat sa se dezvolte.

Epic este un nume pe care o sa-l auzim mult timp de acum!
Am stat cu ochii pe Epic Games Store inca de la aparitia sa pe piata. Ba chiar, am avut jocuri precum Shadow Complex activate pe platforma, cu mult inainte ca aceasta sa devina cunoscuta. Chiar daca startul nu a fost ideal, mai ales cu acuzatiile de spionaj pentru China si alte tampenii de acest fel, Epic ne-a demonstrat un lucru. A demonstrat ca stie sa-si asculte clientii si fanii si a continuat sa evolueze.

Aceasta evolutie din partea Epic Games Store pare ca a dus la masuri si din partea Valve, astfel Steam a devenit si mai bun decat inainte. In curand, sper ca vom fi martori la o batalie cu doua tabere pentru piata de gaming pe PC. Pana la urma, competitia e buna si vedem asta acum. Steam a cam fost un gigant adormit care a pastrat pana de curand interfata din 2010. Si nu pentru ca ar fi fost geniala, ci pentru ca nu vea cine sa ii motiveze sa schimbe ceva. Asadar, vad aparitia celor de la Epic ca un lucru bun, in special pentru gaming-ul pe PC ca si hobby.

Valve Steam vs Epic Games Store

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.