Sari la conținut

WhatsApp poate fi utilizat pe multiple telefoane folosind un singur numar


sebyyy.g

Postări Recomandate

                                                                                                                                          WhatsApp-utilizat-pe-multiple-telefoane-2.jpg
 

WhatsApp este in mod incontestabil una dintre cel mai utilizate aplicatii pentru mesagerie, disponibila pe majoritatea platformelor. Compania a adunat in prezent mai bine de 2 miliarde de utilizatori activi. In ciuda numarului imens de utilizatori care folosesc aplicatia, lipseste o functie care s-ar putea dovedi a fi utila in anumite situatii. Mai precis, utilizarea aceluiasi numar pe mai multe telefoane.

Totusi, modul de functionare actual al WhatsApp s-ar putea modifica, pe masura ce aflam informatii noi. Datorita unor imagini aparute pe internet, aceasta functie ar putea fi implementata curand. Functia a fost gasita de catre WABetaInfo in doua capturi de ecran, efectuate cel mai probabil in perioada de testare. Sistemul este simplu si intuitiv, aplicatia genereaza un cod de securitate care poate fi partajat pentru utilizarea unui singur cont pe mai multe dispozitive.
WhatsApp
 

Cel mai probabil va exista si o limita a numarului maxim de dispozitive, noi presupunem un numar de pana la patru. WhatsApp ar lucra si la o noua interfata de utilizator pentru gestiunea acestei functii.

Cu siguranta vom vedea lucruri interesante implementate deoarece dezvoltatorul aplicatiei este foarte dedicat. Nu am auzit pe nimeni sa se planga vreodata de aceasta aplicatie, indiferenta de platforma. Folosesc WhatsApp de-o perioada foarte indelungata de timp, utilizarea ei pe doua terminale android in acelasi timp s-ar dovedi extrem de utila pentru mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.