Sari la conținut

Oltenii resimt presiunea ultimelor etape! "Cele 6 puncte puse in joc ne apasa!" Craiova nu a scapat de Covid-19! Anuntul clubului


SEEK .

Postări Recomandate

116691848_1707576076061483_2579151893138

Universitatea Craiova nu a scapat de Covid-19.

 

Trei persoane din staff-ul tehnic au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus si, potrivit unei postari pe pagina oficiala de Facebook, acestea nu s-au vindecat inca, dar sunt intr-o stare buna, fara sa prezinte simptome. Este vorba despre antrenorul secund Gigi Ciurea, preparatorul fizic Cornel Blejan si team managerul Lucian Pretorian.

 

Cei 3 membri ai staff-ului au fost izolati, astfel ca jucatorii nu au luat contact cu ei si se pot pregati de meciul cu Astra, programat miercuri, de la ora 21:30.

 

Craiova este pe primul loc in clasamentul playoff-ului si are 4 puncte peste CFR Cluj, care are un meci mai putin disputat. Cele doua echipe se vor infrunta in ultima etapa, intr-un meci de care pe care, partida care va stabili campioana acestui sezon.

 

Oltenii asteapta un nou titlu de 29 de ani, iar presedintele clubului, Sorin Cartu, a declarat ca presiunea este foarte mare.

 

"Mai sunt doua meciuri, cele mai grele. Sunt mai apasatoare avand in vedere importanta lor. Cele 6 puncte pe care clubul nostru ar putea sa le ia ne apasa, fac o presiune foarte mare. Noi vrem sa se termine lupta pe teren!

 

Daca nu este locul 1, e locul 2. Oricum nu s-a intamplat pana acum pozitia asta de vicecampioni. Ar fi super sa fim campioni", a declarat Cartu intr-un interviu pentru Robert Nita.

 

 

 

 

sursa:sport.ro

 

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.