Sari la conținut

Gigi Becali pregătește primul transfer al verii! FCSB vrea un jucător de națională


TheRedX

Postări Recomandate

FCSB pregătește campania de transferuri pentru sezonul viitor, iar Gigi Becali pare că și-a oprit atenția asupra unui jucător din Liga 1.

aGFzaD1iNDY3MDEyYjEwNWJiNjYyZTBiOWZjNzhi

Bucureștenii ar fi interesați de Daniel Graovac (26 de ani, 1,85m), fundașul central al celor de la Astra Giurgiu, scrie presa din Bosnia și Herțegovina. FCSB îl vrea pe Daniel Graovac, de la Astra Apărătorul bosniac a sosit în Liga 1 la începutul acestui sezon, din Serbia, de la Vojvodina, și s-a impus imediat în echipa de start a giurgiuvenilor. În acest sezon, el a fost folosit în 34 de partide. Graovac a ratat doar două meciuri din Liga 1, în sezonul regulat, absența sa fiind cauzată în ambele cazuri de suspendări pentru cumul de cartonașe galbene. Crescut în Croația, la Dinamo Zagreb, Graovac s-a întors în țara natală, în 2013, la Zrinjski Mostar, alături de care a cucerit de trei ori titlul de campion. CV-ul său cuprinde și o experiență în Belgia, la Mouscron.

Graovac are și trei selecții la echipa națională a Bosniei și Herțegovinei. Ultima oară, el a evoluat într-o partidă amicală cu Mexic, scor 0-1, disputată în 2018. 2022 este anul în care îi expiră lui Graovac contractul cu Astra. Cum s-a repliat Becali: aduce fundaş, dar doar din anumite ţări Gigi Becali, patronul de la FCSB, a susținut marți după-amiaza o conferință de presă în care l-a prezentat pe Sergiu Buș, dar în care a vorbit și despre campania de transferuri. Întrebat de un reprezentant al presei despre un posibil înlocuitor pentru Bogdan Planic, Becali a pretins că i-a transmis managerului Mihai Stoica să caute un fundaș central străin. Atenționat, Becali a încercat să dreagă busuiocul. Patronul echipei roș-albastre a declarat că i-a cerut lui MM Stoica să-i caute fundași în Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru sau Ucraina, toate acestea fiind țări creștin-ortodoxe. Chiar dacă Bosnia și Herțegovina nu se află pe lista lui Becali, un procent semnificativ din populația acestei țări este de religie creștin ortodoxă. "N-am zis din orice țară, am zis să caute un rus, un cipriot, un fotbalist din Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru...Ucraina, ăștia îmi plac mie!", spunea Becali.

 

 

sursa: digisport.ro

 

                                                           

                                                           ꜱᴛᴇᴀᴍ | ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ | ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ | ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ | ᴛɪᴋᴛᴏᴋ                                                                               ‎

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎v1.png

                                               giphy.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.