Sari la conținut

”Războiul” continuă: CFR Cluj i-a numit "hiene", oltenii reacționează. "E un club care se simte amenințat, au un stres!"


TheRedX

Postări Recomandate

Lupta la titlu din Liga 1 a încins spiritele și la nivel verbal între Universitatea Craiova și CFR Cluj. Ardelenii au transmis un mesaj dur, astăzi, prin intermediul unui comunicat.

 

YXNoPTFkMjcxM2M4NDkzZGM0NTk1Yzk0NWUxMDFj

Sorin Cârțu, președintele clubului din Bănie, spune că nu s-a simțit lezat de comunicatul oltenilor, deoarece numele său nu apare acolo. Totuși, în comunicatul lui CFR Cluj se vorbește despre "foste glorii implicate în acest fenomen", astfel că aluzia pare evidentă. Cârțu spune că a fost înțeles greșit, iar el nu a cerut înghețarea campionatului, ci doar un program rezonabil pentru ambele echipe implicate în lupta la titlu. "N-au de ce să mă vizeze pe mine CFR. E treaba lor, nu este în atribuțiile noastre să răspundem. CFR a atacat tot timpul. Și după ce am jucat la ei, și după ce am jucat noi cu FCSB. Nu văd de ce să mă atace pe mine. Am spus că noi jucăm pentru Champions League și ne-am câștigat dreptul de a avea un program normal, care să nu dezavantajeze nicio echipă. Eu continui să am opinia asta, că meciul nostru trebuia jucat când jucau și ei cu FCSB", a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul mare jucător al Craiovei spune că izbucnirea celor de la CFR Cluj este cauzată de situația tensionată de la club, acolo unde Alexandru Păun a fost testat pozitiv pentru COVID-19, fapt care a determinat amânarea meciului cu FCSB. "Atât timp cât ei nu dau un nume concret, Cârțu, Mihai Rotaru... ei acolo vorbesc la general. Noi n-avem ce să explicăm. Ei pot să se refere la oricine. Eu nu mă simt lezat de comunicatul ăsta. Nu mă interesează. Și dacă mă vizează, chiar nu mă interesează să comentez comunicatul lor. Ei au un stres, acum toată lumea știe. E comunicatul unui club care se simtă amenințat de ceea ce și-au propus și nu realizează. Ce, crezi că sunt primii care fac asta? Îi tratez cu superficialitate, cu indiferență", a mai spus Cârțu. CFR Cluj: "Sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de animalele de pradă!" Trupa lui Dan Petrescu acuză rivala la titlu, Universitatea Craiova, de "nesimțire" și "ipocrizie". La urechile clujenilor au ajuns zvonurile că oltenii vor înghețarea campionatului, ceea ce ar însemna că echipa lui Bergodi ar lua titlul. "Suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat. Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri. Le aducem aminte faptul că atunci când noi am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație. Am spus asta pentru ca am știut mereu că tricoul de campion nu poate fi pătat de minciuni, ipocrizie și lașitate! Un tricou de campion va fi mereu prea strâmt pentru asemenea persoane. ADN-ul campionilor nu se formează în birouri prin vorbe, ci prin fapte! Se călește prin lupta cot la cot cu adversarul. Suntem conștienți că e greu pentru unii să înțeleagă ce înseamnă să fii campion", se arată într-un comunicat oficial al clubului din Gruia.

 

 

sursa: digisport.ro

                                                           

                                                           ꜱᴛᴇᴀᴍ | ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ | ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ | ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ | ᴛɪᴋᴛᴏᴋ                                                                               ‎

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎v1.png

                                               giphy.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.