Sari la conținut

Cerere Unban


Kazza

Postări Recomandate

1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/kazza2308/

2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:507587361

3. Descrie situația: Buna seara,am intrat pe server ,am jucat 2 3 runde pe dust 2,apoi s a schimbat mapa pe mirage,am apucat sa joc runda de pistoale la tero apoi am primit ban..pe motiv aim assist si nu inteleg de ce.Accept orice fel de teste TW din partea unui fondator/administrator.

4. Dovezi: nu am dovezi, am poza cand am primit ban https://imgur.com/a/JDmRSI6

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da , caut imediat demo-ul si il incarc .

 

 

 

 

 

Cel putin mie mi se pare ca ii sare putin tinta , are tenta aia de ai sari tinta la cap , si se blocheaza acolo , nu de fiecare data ( ma refer la faza cu M4A4 de pe dust si faza cu glock-ul de pe mirage ) , probabil datorita setarilor , dar daca ma insel si doar mi se pare si defapt el nu are nimic , imi asum , e greseala mea , imi cer scuze fata de tine Bogdan . (P.s. Am fost anuntat pe u@ ca iti sare tinta de 2 jucatori  ) Ramane sa vedem raspunsul lui @TwiX . 

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mama,fiecare jucator are momentele lui cand joaca mai bine sau cand joaca mai prost.Uite,acorda mi o sansa sa iti filmez cateva runde sa vezi ca nu am nimic,te las sa mi umblii in PC cu TW-ul sa vezi ca nu am nimic,ma mai joc si faceit pe langa asta,am 19 ani si nu s atat de distrus sa ma joc pe un server cu aim,acum sa vedem ce decide Twix.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.