Sari la conținut

Cat de aproape am fost de finala #eEURO2020!


Cosmeen †

Postări Recomandate

     Deoarece aceasta pandemie a suspendat campionatul mondial EURO 2020, cei de la ESL si Football PES 2020 au organizat cu UEFA un campionat e-sports in jocul PES 2020 la care si Romania a fost prezenta condusa de Adrian Umbra, Valentin Enciu, Cezar si Cristian Radu care au avut o grupa destul de usoara cu Portugalia, Slovacia, Scotia si Liechtenstein, avand un scor de puncte, nu la mare diferenta de Spania, de 19 (6 castiguri, 1 egal, 1 infrangere).

     Parcursul dupa UEFA eEURO 2020 Online Group Stage a fost urmat de UEFA eEURO2020 Online Final Group Stage Final - Group A in care jucatorii nostri au avut o infrangere de 5-6 contra Spaniei si o invingere contra Bosniei cu scorul de 8-2.

     In meciul pentru sferturile de finala Romania a intalnit-o pe Germania care ne-a dat putine batai de cap, dar jucatorul Adrian Umbra a invins-o prin Golul de Aur care a dus scorul la 4-3 in prelungiri, ducand echipa noastra de esports in sferturile de finala.

     Intalnind-o pe Olanda, jucatorii nostrii ramasi in frunte cu Adrian Umbra si Cristian Radu, au trebuit sa joace un Best of 3 cu Olanda. Acest meci nu le-a dat prea multe batai de cap, asadar Romania invingand cu scoruld e 2-1. 

     Pana in semifinala, Romania a avut adversare usoare, dar totul a devenit greu de cand Serbia l-a invins pe Adrian Umbra de 2 ori, ducand scorul la 1-2 pentru Serbia.

     Drumul Romaniei la eEURO2020 a fost incheiat pana in semifinale. Noi, romanii care suntem mandrii de ei ca ne-au condus pana aici, i-am felicitat si nu am fost deloc suparati pe esecul lor din semifinala.

 

spacer.png

 

🌍 Steam Profile🌍

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.