Sari la conținut

Test drive Toyota RAV4 hybrid


Wizy.

Postări Recomandate

Aceasta este a cincea generaţie a Toyota RAV4, un model care rămâne una dintre cele mai rezistente maşini cu tracţiune 4×4 ce poate fi folosită ca maşină de zi cu zi, oferită într-un pachet relativ compact. Cel mai recent model RAV4 este construit pe platforma TNGA, care se traduce într-un interior care este atât confortabil, cât şi spaţios.

În testul nostru ne-am plimbat cu un RAV4 cu putere hibridă. Acest sistem hibrid îi permite bateriei să se auto-încărcarce din mers, însă cea mai mare parte a puterii provine de la un motor pe benzină de 2,5 litri, care este asistat de două motoare electrice care produc în total 222 de CP.

Combinaţia de motoare demostrează că tehnologia hibridă nu este lipsită de putere, acceleraţia de la 0 la 100 km / h durează doar 8.1 secunde. La acestea se mai adagă o transmie automată şi tracţiune integrală. Garda la sol de aproape 18 cm permite accesul pe off-road de dificultate mică şi medie

RAV4 poate funcţia şi în modul pur electric, la alegerea şoferului, însă autonomia bateriei permite rularea unui număr mic de kilometri până când motorul termic preia controlul. RAV4 Hybrid oferă trei moduri de rulare – electric, unul Eco, ce maximează utilizarea sistemului hibrid, şi un mod Sport, în care întreg sistemul este optimizat pentru un răspuns cât mai rapid la apăsarea pedalei de acceleraţie.

WOXmFzf.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.