Sari la conținut

Test drive Renault Captur


Wizy.

Postări Recomandate

Renault Captur este modelul care a lansat practic moda crossoverelor citadine, dominând acest segment în cei 6 ani de la lansarea primei generaţii. După cum sublinia un reprezentant Renault, în acest timp piaţa a devenit extrem de competitivă: dacă în 2013 Captur concura doar cu rivalul francez Peugeot 2008, astăzi segmentul este populat de nu mai puţin de 20 de modele, unul mai competitiv decât celălalt. Cu toate acestea, Renault Captur şi-a păstrat poziţia de lider de segment, cu vânzări de 215.000 de unităţi în Europa în 2018, în ciuda uzurii sale morale.

A doua generaţie a modelului francez nu ar trebui să aibă nicio problemă în a menţine poziţia de lider a segmentului. Cu un design exterior mai degrabă conservator, e evoluţie a celui anterior, noul Captur reprezintă în schimb o adevărată revoluţie atunci când vorbim de toate celelalte caracteristici ale sale. Desigur, cel mai simplu de constatat acest lucru este din spatele volanului, de unde poţi admira interiorul tineresc şi foarte atractiv. Layout-ul planşei de bord, ergonomia comenzilor şi, în primul rând, calitatea materialelor şi a finisajelor reprezintă un pas uriaş făcut de francezi în direcţia cea bună, departe de ce ştim de la prima generaţie a lui Captur.

La aceste calităţi se adaugă posibilităţile extinse de personalizare, atât ale interiorului cât şi ale exteriorului, pe care Renault le apreciază ca fiind cele mai numeroase din segment. Nici nu e de mirare, dacă ne gândim la cele 90 de combinaţii pentru exterior şi cele 18 pentru interior. Aici, atmosfera poate fi condimentată suplimentar cu cele 8 culori disponibile pentru iluminatul ambiental, astfel că sunt puţine şanse să găseşti un Captur configurat identic cu al tău.

WOXmFzf.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.